Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Θα πετάξουμε τους Τούρκους έξω από τα εδάφη μας(Βίντεο)

Σάββας Καλεντερίδης: Έλληνα έσo έτοιμος! Θα πετάξουμε τους Τούρκους έξω από τα εδάφη μας. Θέλουν να φτάσουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Το φαινόμενο του εθνομηδενισμού σε συνάρτηση με την οργανωμένη προσπάθεια αμφισβήτηση του εθνοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων από την Τουρκία αναλύει ο Σάββας Καλεντερίδης.

Αποκάλυψη για τα σχέδια των Τούρκων για κατάληψη ελληνικών εδαφών μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Διαστροφή ιστορίας και πραγματικότητας! Παρουσιάζουν μεθοδευμένα τον απελευθερωτικό αγώνα ως επεκτατικό πόλεμο και την Άλωση της Τριπολιτσάς ως σφαγή. Εθνοαποδομητές στην Ελλάδα παρουσιάζουν όσα λένε οι Τούρκοι. Η Ελλάδα να τους κόψει τη φόρα.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ZOOM στις 18 Νοεμβρίου 2021.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Το ρεπορτάζ

Στο παιχνίδι των προκλήσεων που παίζει η Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας εντάσσεται και το συμπόσιο με θέμα «Η σφαγή στον Μοριά και οι ελληνικές αγριότητες στην Ανατολία» που πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη, με την υποστήριξη του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Στο συγκεκριμένο συμπόσιο κατηγόρησαν την ελληνική πλευρά για σφαγές την εποχή της Επανάστασης του 1821.


Εκτός από τον υπουργείο Εξωτερικών στο συμπόσιο συνέβαλε και το ίδρυμα Τουρκική Ιστορική Ένωση και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Σμύρνη.

Στο συμπόσιο παραβρέθηκε και έδωσε χαιρετισμό ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Γιαβούζ Σελίμ Κιράν.

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter: «Τα πλέον σκοτεινά γεγονότα της ιστορίας μας στον 19ο αιώνα συνέβησαν στον Μοριά και στην Ανατολία. Σήμερα η πίεση στην τουρκική ταυτότητα έχει διαφορετικές μορφές. Η Ελλάδα πρέπει να εργαστεί για την εγκαθίδρυση ενός εποικοδομητικού διαλόγου με την χώρα μας».

Ειρωνεία αποτελεί πως η χώρα που ευθύνεται – και με τη βούλα – για τη γενοκτονία εκατομμυρίων Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων στις αρχές του 20ου αιώνα, κατηγορεί την Ελλάδα για «σφαγές» Οθωμανών Τούρκων στη διάρκεια του αγώνα της Ανεξαρτησίας πριν από 200 χρόνια, αλλά και κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία την περίοδο 1919-1922.

Δείτε την εκπομπή στο CNN Turk, όπου εμφανίστηκε ο στρατηγός ε.α., Ερντογάν Καρακούς και έδειξε τα τουρκικά σχέδια. «Αν η Τουρκία μπει σε πόλεμο με την Ελλάδα πρώτος στόχος γίνεται η Θεσσαλονίκη», αναφέρει ο τίτλος του σχετικού βίντεο.

ΠΗΓΗ infognomonpolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου