Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Ο ιός… ΣΥΡΙΖΑ εξαπλώνεται: Απαράδεκτες δηλώσεις Νάσου Αθανασίου για τον πρωθυπουργό(Βίντεο)

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του Νάσου Αθανασίου κατά του πρωθυπουργού δείχνουν τι μπορεί να πάθει ένας σοβαρός, στο παρελθόν και για όσους τον έχουν γνωρίσει, δημοσιογράφος όταν… μολυνθεί με ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια πλέον εμφανή κόντρα μεταξύ τους για το ποιός θα σηκώσει περισσότερο τους τόνους και τις επιθέσεις σε βάρος της κυβέρνησης και κυρίως προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Νάσου Αθανασίου ο οποίος μπήκε στο χορό των άθλιων δηλώσεων και αναφορών ακολουθώντας το δρόμο του Πολάκη και του Γκλέτσου και τις δακρύβρεχτες ιστορίες της Ρένας Δούρου.

Ο Νάσος Αθανασίου μιλώντας στο Action24 αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών. Και τι σκέφτηκε να πεί; Τα εξής:

«Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης»

Ο παλιός δημοσιογράφος εξέπληξε όσους τον γνώριζαν. Και το πάνελ αντέδρασε με τον ίδιο να επιχειρεί να  δικαιολογήσει την αναφορά του κάνοντας τα πράγματα χειρότερα αφού υποστήριξε ότι «στου κακού τη σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος, τότε μπορείς να κατέβεις κι εσύ».

Με λίγα λόγια δήλωσε ότι… κατεβαίνει τη σκάλα. Και επιχειρεί να πάει χαμηλά

Δείτε το βίντεο:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
ΠΗΓΗ tomanifesto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου