Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Επιτέλους, ηχηρό ΟΧΙ των Ελλήνων στο σύστημα

Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/
aganaktismenoi_mountzaΗ ριζοσπαστικοποίηση των Ελλήνων, είναι γεγονός, όπως και το τέλος της ανοχής στη φαυλότητα των πολιτικών. Όταν ένας στους δύο Έλληνες τάσσεται υπέρ των σκληρών αποδοκιμασιών κατά των πολιτικών-υποστηρικτών του μνημονίου, τότε μόνο καλύτερες ημέρες θα ξημερώσουν. Ημέρες αγώνων εθνικών και κοινωνικών. Αυτό τουλάχιστον τεκμαίρεται από τη δημοσκόπηση της Κάππα Research για λογαριασμό της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».
Επίσης: το παραμύθι σύμφωνα με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ των μονοψήφιων ποσοστών ευθύνεται για τις αποδοκιμασίες, δεν πέρασε. Κάποιοι, κάνουν σαχλαμάρες! Προσπαθούν να «χρεώσουν» τις αποδοκιμασίες στη ριζοσπαστική αναρχοαριστερά, εμφανίζοντάς την όμως να έχει δυσανάλογη με την εκλογική της παρουσία επιρροή στην κοινωνία.
Επίσης: ο κόσμος λέει ΟΧΙ στο πανεπιστημιακό άσυλο της βίας, των κακουργημάτων και της ασυδοσίας. Καιρός ήταν! Η κοινωνία εκφράζεται και τα λέει «χοντρά» στην εξουσία και στην αριστερά (με ή χωρίς κοστούμι), στηλιτεύοντας τα χάλια τους. Ας μας πει η κυβέρνηση πως είναι δυνατόν να έχει μαζική παρουσία ο ΣΥΡΙΖΑ του ασύλου και από την άλλη να απορρίπτονται συλλήβδην οι θέσεις του από την κοινωνία. Οι παραδοξότητες της κυβερνητικής προπαγάνδας, είναι παραπάνω από εξόφθαλμες.
Τέλος: εννέα κόμματα φαίνεται ότι θα έμπαιναν στη Βουλή, αν γίνονταν σήμερα εκλογές. Αυτό δεν είναι αρνητική εξέλιξη, καθώς υποχωρεί αισθητά πλέον ο δικομματισμός. Όμως, η απόλυτα δικαιολογημένη ψήφος διαμαρτυρίας, πρέπει να είναι στοχευμένη. Δεν πρέπει να μπουν στη Βουλή κόμματα, με αντεθνικές θέσεις, όπως οι Οικολόγοι, ένα κόμμα ταυτισμένο με τα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου