Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Πωλούνται νησιά του Ιονίου και του Κορινθιακού στο ίντερνετ σε τιμή ευκαιρίας!

nisi_poleitaiΣτο σφυρί έχουν βγει αρκετά ελληνικά νησιά τα οποία βρίσκονται στην περιοχή της Δυτικής  Ελλάδας. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 1,5 εκατομμύρια ευρώ και πλησιάζουν έως και τα επτά εκατομμύρια. Στην ιστοσελίδα www.privateislandsonline.com μπορεί ο οποιοσδήποτε να αναζητήσει πληροφορίες για τα νησιά αυτά.


Καλτσονήσι

Βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος, κοντά στους Αντίπαξους  και η τιμή του φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ , ενώ είναι προσβάσιμο μόνο με πλωτό μέσο.

Ναυσικά

Πρόκειται για το πιο ακριβό νησί του Ιονίου, καθώς κοστίζει 6,9 εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέρεται στην αγγελία πρόκειται για ένα από τα τελευταία μη αναπτυγμένα μέρη στο Ιόνιο και αποτελεί το τέλειο προορισμό για όποιον επιθυμεί την ηρεμία.

Άγιος Αθανάσιος

Το κόστος του Αγίου Αθανασίου στον Κορινθιακό είναι μόλις 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Το νησί είναι σε απόσταση αναπνοής (1,5 μίλι) από την πόλη της Ιτέας και σε μικρή απόσταση από τους Δελφούς και τον Χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Όπως αναφέρεται « Ο Άγιος Αθανάσιος είναι το ιδανικό μέρος για ηρεμία και μοναδικά φυσικό τρόπο ζωής»

Άγιος Ιωάννης

Η τιμή του είναι συζητήσιμη ενώ βρίσκεται δύο ώρες από την Αθήνα. St. John's Island, Greece

ΠΗΓΗ vpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου