Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Obama says deal reached to end debt impasse

Από το ιστολόγιο http://www.reuters.com/

(Reuters) - ο Πρόεδρος Barack Obama την Κυριακή ανήγγειλε μια της τελευταίας στιγμής διαπραγμάτευση για να αυξήσει το όριο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ δανεισμού και να αποφύγει μια καταστροφική προεπιλογή και ώθησε ότι οι νομοθέτες «κάνουν το σωστό πράγμα» και εγκρίνουν τη συμφωνία.
Σχεδιάζοντας το endgame στην κρίση ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ χρέους ακριβώς δύο ημέρες πριν από μια προθεσμία για να ανυψώσουν το όριο δανεισμού, ο λευκός οίκος και οι του Κογκρέσου ηγέτες είπαν ότι ο συμβιβασμός θα έκοβε περίπου $2.5 τρισεκατομμύρια από το έλλειμμα κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών.


Με τους δημοκρατικούς και δημοκρατικούς ηγέτες σε συμφωνία, η Σύγκλητος θα ψηφίσει πιθανώς για την προτεινόμενη συμφωνία τη Δευτέρα, ένας ανώτερος σύμβουλος Κογκρέσου είπε. Ο ομιλητής John Boehner Βουλών των Αντιπροσώπων είπε ότι θα την έφερνε σε μια ψηφοφορία σε εκείνη την αίθουσα το συντομότερο δυνατόν.
«Υπάρχουν ακόμα μερικές πολύ σημαντικές ψηφοφορίες που λαμβάνονται από τα μέλη του συνεδρίου,» ειπωμένοι Obama δημοσιογράφοι στο λευκό οίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου