Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο Καντάφι έδωσε στον Παπανδρέου 20 εκατ. δολάρια. Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Ο Καντάφι έδωσε στον Παπανδρέου 20 εκατ. δολάρια
Από το newsbomb

Ο προσωπικός μάγειρας του Μουαμάρ Καντάφι, Μιόντραγκ Τζόρτζεβιτς αφηγείται τη ζωή του πρώην Λίβυου ηγέτη σε εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης και αποκαλύπτει άγνωστες χρηματοδοτήσεις Ευρωπαίων ηγετών.
Κατά την αφήγηση όμως ο μάγειρας δέχεται ερώτηση από τον δημοσιογράφο για το αν ο Καντάφι κατά καιρούς έχει βοηθήσει Ευρωπαϊκές χώρες για να έρθει η απάντηση «βόμβα».
Ο Καντάφι το 2005 έδωσε 20 εκατομμύρια δολάρια στο πρώην Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου αυτός να κατασκευάσει τουριστικό θέρετρο στη Βεγγάζη. Ναι καλά ακούσατε!
Δείτε το βίντεο και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο 9:51 όπου ο μάγειρας εξομολογείται το μεγάλο μυστικό το οποίο όπως και να χει θα συζητηθεί πολύ.

Για ποιο λόγο λοιπόν και με ποια ανταλλάγματα, ο Καντάφι έδωσε το τεράστιο ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων στον Γιώργο Παπανδρέου και που επενδύθηκαν τα συγκεκριμένα χρήματα;
Το σίγουρο είναι πως τόσα χρήματα δεν τα δίνει κανείς αν δεν έχει να λαβαίνει το ανάλογο αντάλλαγμα είτε πρόκειται για τον ηγέτη ενός κράτους, είτε για έναν ισχυρό επιχειρηματία.
Μήπως ο Γ. Παπανδρέου θα έπρεπε να έχει δώσει σαφέστατες εξηγήσεις για το όπως φαίνεται πολύ σοβαρό ζήτημα;
Μάλιστα ο μάγειρας αναφέρει πως ο Μουαμάρ Καντάφι βοήθησε οικονομικά τόσο τον Νικολά Σαρκοζί κατά την προεκλογική του εκστρατεία, όσο και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο χώρες συμμετείχαν στους βομβαρδισμούς κατά του Λιβυκού στρατού.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου