Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Δ. Χριστόφιας: Δεν έχουν καμία θέση οι Έλληνες στην Κύπρο!!!(Βίντεο)

Φωτιές άναψε ο Δ. Χριστόφιας με δηλώσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο«Να φύγουν οι αδερφοί μας οι Έλληνες από την Κύπρο» ζήτησε μεταξύ άλλων, σε διάγγελμα του προς το Ευρωκοινοβούλιο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θέλει μια πολυπολυτισμική Κύπρο ως κομμουνιστής και διεθνιστής που είναι, στην οποία θα είμαστε όλοι αφέντες.
Φαίνεται δεν απασχολεί κανέναν το γεγονός πως κάποιοι Ελληνοκύπριοι ίσως χάσουν τα σπίτια τους από τους Τούρκους - απλούς ανθρώπους που αγωνίζονται!


ΠΗΓΗ newsbomb

1 σχόλιο:

  1. Ανοικτή σχόλιο-επιστολή προς τη σύνταξη του Newsbomb.gr, η οποία δείλιασε ν’ αναρτήσει αυτούσιο το κείμενο που ακολουθεί, παρά τις επανειλημμένες αποστολές μας. Γιατί κύριοι του newsbomb.gr δεν εστιάσατε στα:
    1. «Η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη»
    2. «Η Κύπρος ανήκει στους Κυπρίους»
    3. «Ούτε οι Βρετανοί έχουν θέση στην Κύπρο»
    4. «Ούτε οι Τούρκοι έχουν θέση στην Κύπρο»,
    που στο κάτω προηγήθηκαν αυτού που κάνατε τίτλο ρε καραγκιόζηδες δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας, οι οποίοι εξυπηρετείτε τον εντυπωσιασμό και το διχασμό; Επιπλέον, η ακριβής, αυτολεξεί δήλωση του προέδρου, αφού υποτίθεται ότι την παραθέσατε σε εισαγωγικά, ήταν: «ούτε οι αδερφοί μας οι Έλληνες, με την κακή έννοια, έχουν θέση στην Κύπρο». Τέλος, ο πρόεδρος αναφερόταν στην αναχρονιστική πολιτική, στρατιωτική και εν τέλει κυριαρχική θέση των Εγγυητριών Δυνάμεων στο νησί και όχι την ιστορική, γλωσσική και πολιτισμική, την οποία έτσι κι αλλιώς έχουμε και την οποία διεκδικούν και οι Τούρκοι από την άλλη, συνδυασμός που μας έχει φέρει ένα βήμα πριν τη διχοτόμηση. Χωνέψτε το! Και μια συμπληρωματική υποσημείωση, που όμως δείχνει ξεκάθαρα το ψευδό-επαγγελματισμό σας, καθώς και το ότι εκτός από τους βασικούς κανόνες της δεοντολογίας, δεν ακολουθείται ούτε τους βασικούς κανόνες της δημοσιογραφίας. Οι δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια κύριοι επαγγελματίες ερασιτέχνες, έγιναν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και όχι στο Ελληνικό, στο πλαίσιο της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τη χώρα μας. Και το βάλατε και ως υπότιτλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή