Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Σκοτώνουν τη Θράκη...

Σκοτώνουν τη Θράκη...
Του Κώστα Χαρδαβέλλα από το newsbomb
Ήθελα να ξέρω ποιος ηλίθιος και ανεγκέφαλος μέσα στην κυβέρνηση είχε τη φαεινή ιδέα να σταλούν από την Αθήνα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, σε πρώην εγκαταστάσεις σχολών αστυνομίας, χιλιάδες λαθρομετανάστες.Τον κύριο Δένδια, τον υπουργό που ασχολείται με το θέμα των λαθρομεταναστών σαν αρμόδιος για την προστασία του πολίτη, τον έχω για έξυπνο άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι ήταν δική του ιδέα να στείλουν λαθρομετανάστες στην πιο ευαίσθητη ελληνική περιοχή σήμερα όπου:

  • Η ανεργία καλπάζει με ποσοστό γύρω στο 40%.
  • Η Τουρκία βάζει το «πόδι» της στο «λαιμό» της Θράκης μέσω της αυτοαποκαλούμενης ψευτο-«Τουρκικής» μειονότητας.
  • Οι ισλαμιστές (Μουσουλμάνοι στη Θράκη μαζί με τους λαθρομετανάστες από βαθιά Ισλαμικές χώρες όπως το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Ιράκ κλπ) θα στήσουν τώρα πάρτι στην πολύπαθη Θράκη.
  • Οι λαθρομετανάστες σε Ξάνθη και Κομοτηνή θα δημιουργήσουν τώρα τους δικούς τους θύλακες εκεί για την πρώτη υποδοχή σε άλλους λαθρομετανάστες που ήδη μπαίνουν ανενόχλητοι από την Τουρκία περνώντας στον Έβρο.
Ποιος ηλίθιος λοιπόν αποφάσισε την αποστολή των λαθρομεταναστών στον Έβρο – γιατί αποκλείω τον Δένδια.
Δεν είναι δυνατόν που σχεδόν χάνουμε την Θράκη από την τουρκική διείσδυση να τη μετατρέπουμε και σε ένα κράτος «σκουπιδιών» για λαθρομετανάστες. Και δεν εννοώ φυσικά «σκουπίδια» τους τραγικούς αυτούς ανθρώπους που έχουν έλθει κυνηγημένοι στην Ελλάδα, αλλά αναφέρομαι σε τέρατα που υπάρχουν ανάμεσά τους, όπως ο Πακιστανός στην Πάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου