Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Αγριο ξύλο σε φοιτήτρια... από Νιγηριανό που πωλούσε cd

Η φοιτήτρια δεν ήθελε σι ντί και... έφαγε το ξύλο της χρονιάς της από τον μετανάστη! Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού με δράστη αλλοδαπό και θύμα 19χρονη Πατρινή, που αναστάτωσε το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης το στενό της Ραδινού. Όλα συνέβησαν ενώ η νεαρή έπινε καφέ με φίλη της και τις πλησίασε ο πωλητής σι ντί. Όπως είναι γνωστό σε πολλούς, οι συγκεκριμένοι μετανάστες δεν επιμένουν και στο πρώτο ή το πολύ στο δεύτερο «όχι» του υποψήφιου αγοραστή, αποχωρούν. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, ο αλλοδαπός όχι απλώς δεν έφυγε αλλά αντιθέτως παρέμεινε στο τραπέζι των δύο κοριτσιών και, όπως κατήγγειλαν οι ίδιες μιλώντας στον «Κόσμο», επέμενε σε βαθμό άκρως πιεστικό προκειμένου να αγοράσουν σι ντί.
Παρά δηλαδή τα αλλεπάλληλα «δεν θέλουμε, ευχαριστούμε» ο μετανάστης συνέχισε να δείχνει την πραμάτεια του. Και όταν πείστηκε ότι οι φοιτήτριες δεν θα αγόραζαν, άπλωσε το χέρι του ζητώντας απλώς να του δώσουν χρήματα για να πάρει φαγητό. Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης, το σκηνικό συνεχιζόταν γύρω στα είκοσι λεπτά και ο αλλοδαπός δεν έλεγε να φύγει με τίποτα. Έτσι η 19χρονη αγανάκτησε και κοιτάζοντάς τον με αγριεμένο ύφος απαίτησε να τις αφήσει ήσυχες. Και τότε, έγινε αυτό που κανείς δεν φανταζόταν. Ο αλλοδαπός την έβριζε σε σπαστά ελληνικά, (χρησιμοποιώντας βρισιές για τα θεία, αλλά και με σεξουαλικό υπονοούμενο), αλλά το χειρότερο ήταν που χωρίς τον παραμικρό δισταγμό άρχισε να την χτυπά με χαστούκια ακόμα και κλωτσιές που έριχνε στα πόδια της!... Η νεαρή αμύνθηκε ενστικτωδώς καλύπτοντας το πρόσωπό της και προσπαθώντας να απομακρυνθεί από το σημείο. Ταυτόχρονα ο μετανάστης συνέχιζε την επίθεση όντας εξαγριωμένος.
Τον κυνήγησε μέχρι τη Ζαΐμη
Όπως μας είπε το ίδιο το θύμα, καθ' όλη αυτή τη διάρκεια της επίθεσης που δεχόταν δεν επενέβη κανείς για βοήθεια. Μαζί με τη φίλη της κατάφεραν να απομακρυνθούν για λίγο, και τότε ο αλλοδαπός άρχισε να εγκαταλείπει το σημείο κινούμενος προς την πλατεία Όλγας. Αλλά ήταν τόσο εκνευρισμένη η 19χρονη από αυτό που είχε συμβεί, που δεν δίστασε να τον ακολουθήσει, θέλοντας να... πάρει το αίμα της πίσω, και αφού τον εντόπισε στην πλατεία Όλγας ξεκίνησε την καταδίωξή του μέχρι τη Ζαΐμη, χωρίς ωστόσο να τον προλάβει. Για το περιστατικό έγινε επίσημη καταγγελία από τη φοιτήτρια στις αστυνομικές αρχές. Όσο για την κατάσταση της νεαρής, τη γλίτωσε με μώλωπες στα χέρια, την πλάτη και τα πόδια...

ΠΗΓΗ  dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου