Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Υποδοχή... ηρώων στους συλληφθέντες αστυνομικούς για τη μαφία ναρκωτικών!

«Συγκέντρωση» συμπαράστασης στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής αστυνομικοί, δηλώνοντας έτσι τη στήριξή τους στους συναδέρφους τους που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι «προστάτευαν» κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν περίπου 20 αστυνομικοί οι οποίοι υποδέχτηκαν τους κατηγορούμενους με... ζητωκραυγές εκφράζοντας έτσι την αλληλεγγύη τους στους κατηγορούμενους!


Μάλιστα οι  συγκεντρωμένοι χειροκρότησαν ειρωνικά τους αστυνομικούς που «συνόδευαν» τους δύο κατηγορούμενους.

«Συγχαρητήρια συλλάβατε τον καλύτερο αξιωματικό» έλεγαν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το seleo.gr

Σήμερα απολογούνται στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ο πρώην προϊστάμενος του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Βόλου και ο αστυνομικός του τμήματος αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί, φερόμενοι ως εγκέφαλοι,  αναμένεται να αρνηθούν κάθε κατηγορία ενώπιον της ανακρίτριας, καθώς θα υποστηρίξουν ότι οι επαφές που είχαν με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, όπως καταγράφονται στις συνομιλίες ήταν στο πλαίσιο της εκτέλεσης της υπηρεσίας τους και μάλιστα εν γνώσει της υπηρεσίας.

Θα πουν ότι είχαν σκοπό να αποσπάσουν πληροφορίες για τη δράση κυκλωμάτων ναρκωτικών έτσι ώστε να επιτελέσουν το καθήκον τους.

Τοξικομανής αναμένεται να δηλώσει και ο ένας από τους φερόμενους ως εγκεφάλους του κυκλώματος για να δικαιολογήσει τις ποσότητες ναρκωτικών που βρέθηκαν στην κατοχή του και θα υποστηρίξει πως «έγινε πληροφοριοδότης της αστυνομίας για να τα έχει καλά με τους αστυνομικούς που κατηγορούνται αφού βάσει των πληροφοριών του αυτοί θα έκαναν συλλήψεις».




ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου