Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Εκτός ΝΔ ο Παπαγεωργόπουλος - Κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ(Βίντεο)

Η ΝΔ μετά την απόφαση του δικαστηρίου ανέστειλλε την κομματική ιδιότητα του Β. Παπαγεωργόπουλου. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε στην δημοσιότητα τις δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ του πρώην δημάρχου ο Αντώνης Σαμαράς κατά την συνέντευξη του στην ΔΕΘ πέρυσι τον Σεπτέμβρη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της σέβονται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
Και είναι αυτονόητο, ότι μετά την σημερινή καταδίκη του κ. Παπαγεωργόπουλου, αναστέλλεται σύμφωνα με το καταστατικό και κατά πάγια τακτική, η κομματική του ιδιότητα μέχρι την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης.Ωστόσο, υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον Σύριζα. Ποιοι μιλάνε;

Εκείνοι που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες; Είναι εξοργιστικό και προκλητικό να προσάπτει σήμερα μομφές ο ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έγιναν πολύ καιρό πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο.

Άλλωστε, μήπως πριν από ενάμιση χρόνο, είχαν σχηματίσει γνώμη περί της ενοχής ή όχι, οι ίδιοι οι Δικαστές που αποφάνθηκαν σήμερα; Ή μήπως γνώριζε από τότε, μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ, την σημερινή απόφαση; Μακάρι, τον ίδιο σεβασμό που δείχνει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στη Δικαιοσύνη να μάθει να δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς τον θεωρούσε έντιμο άνθρωπο

Επίθεση στον Πρωθυπουργός εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα υπενθημίζουν τα όσα είχε πει ο Α. Σαμαράς στην ΔΕΘ

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο κ. Σαμαράς δήλωνε για το στέλεχος της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο ότι:

«Θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης» (ΔΕΘ - 17/9/2011)
Τα πιστεύει ακόμα και σήμερα αυτά ο κ. Σαμαράς; Παραμένει ακόμα στέλεχος της ΝΔ; Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα μας έχουν ονοματεπώνυμο και η ΝΔ έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής.» αναφέρει χαρακτηρίστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου