Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η ΝΔ ΚΑΤΑ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΥΠΕΡ Μ.ΡΕΠΟΥΣΗ!!! Φ.Πιπιλή: "Επιστημονική άποψη η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων από την Μ.Ρεπούση"!!!(Βίντεο)

Από το defencenet

Kατά την άποψη της Νέας Δημοκρατίας, όπως εκφράστηκε σήμερα από την βουλευτή του κόμματος Φωτεινή Πιπιλή η θέση της συναδέλφου της επίσης κυβερνητικής βουλευττού Μαρίας Ρεπούσης περί ανυπαρξίας της Γενοκτονίας των Ποντίων δεν είναι ιστορική ύβρις κατά του Ελληνισμού και ειδικά κατά του Ποντιακού Ελληνισμού, αλλά ... "επιστημονική αποψη".
Ναι, έτσι χαρακτήρισε την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων η Φωτεινή Πιπιλή: "Επιστημονική άποψη"! Σημειώνεται ότι η Γενοκτονία των Ποντίων έχει αναγνωριστεί επίσημα από την Βουλή των Ελλήνων το 1994.

Και όλα αυτά σε έναν πρωτοφανή καυγά της ιδίας με την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή (το αστείο είναι ότι έχουν αποκλείσει τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέμσου όλα τα κανάλια για να μην δημιουργούνται ... εντάσεις), η οποία προασπίστηκε την ιστορική αυθεντικότητα της Γενοκτονίας των Ποντίων για να δεχθεί οχετό ύβρεων από την εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας στο πάνελ.
Η συζήτηση για το θέμα έγινε στην πρωινή εκπομπή του Mega με την βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή να επιτίθεται στον βουλευτή του Λαϊκου Συνδέσμου Ηλία Κασιδιάρηστην για την έμμεση άρνηση της Γενοκτονίας των Εβραίων χθες από βήματος της Βουλής (100% λανθασμένη η θέση του Η.Κασιδιάρη και ιστορικά και πολιτικά, έστω και αν η ύβρις της Μ.Ρεπούση κατά των Ποντίων δεν εξισώνεται σε πολιτικό επίπεδο).
Τότε η Ρ.Μακρή τόνισε ότι "Πρέπει να ασκηθεί όμως η ίδια κριτική και στην Μαρία Ρεπούση για τα όσα έχει δηλώσει για τη γενοκτονία των Ποντίων".
Μόλις το άκουσε η εκπρόσωπος της ΝΔ στο πάνελ οργισμένη της αντιγύρισε: "Είναι αδιανόητο να εξομοιώνονται οι φασίστες με μια επιστημονική άποψη"!
Δηλαδή η άρνηση της Γενοκτονίας των Εβραίων είναι κατακριτέα (σ.σ.: και ορθώς είναι κατακριτέα), αλλά η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων από του Τούρκους είναι ... "επιστημονική άποψη! To ίδιο βέβαια είχε ισχυριστεί και ο έτερος κυβερνητικός βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Κ.Αμοιρίδης.
Και μάλιστα η Φ.Πιπιλή συνέχισε την πρόκληση ειρωνευόμενη την Ρ.Μακρή η οποία είχε μείναι άφωνη από την θέση της Φ.Πιπιλή:
«Είστε ιστορικός ή έχετε λαμπρή καριέρα;», ρωτά η Φωτεινή Πιπιλή, με την κ. Μακρή να απαντά λογικά: «Γιατί είστε εσείς;», και συνέχισε με μια "φαρμακερή" ατάκα:«Ίσως και εγώ όταν φθάσω στην ηλικία σας να έχω λαμπρή καριέρα» με
Οι  τόνοι όλο και ανέβαιναν, όσο προχωρούσε η συζήτηση με την κ. Πιπιλή να αμφισβητεί τον τρόπο με τον οποίο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μπήκε στο Δημόσιο (προφανώς για να ξεφύγει από τα σχοινιά που την είχε στριμώξει η Ρ.Μακρή):
Και ακολούθησε η εξής διάλογος με την Φ.Πιπιλή να επιτίθεται προσωπικά και όχ πολιτικά στην βουλευτή των ΑΝΕΛ.
Π: Για να δούμε το βιογραφικό σας κυρία Μακρή.
Μ: Να το δούμε, τι εννοείτε;
Π: Το έχουμε δει. Πολύ ξερόλα (!!!) είστε!
Μ: Εσείς είστε ρατσίστρια εναντίον των ίδιων των βουλευτών!
Π: Πείτε μας, πως μπήκατε στο Δημόσιο;
Μ: Για πείτε μου εσείς που ξέρετε.
Π: Όχι με αξιοκρατία πάντως…
Μ (απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους): Να την σταματήσετε γιατί μου επιτίθεται προσωπικά.
Η κυρία Πιπιλή σηκώνει το χέρι και φωνάζει: «Μιλάω»!
Μακρή: Θα μου αφαιρέσετε το λόγο μετά τις προσβολές;
Πιπιλή: Έχετε κάνει εσείς πολύ μεγαλύτερες προσβολές στην Ιστορία (σ.σ. προφανώς επειδή η Ρ.Μακρή επιμένει να χαρακτηρίζει "Γενοκτονία" την εξόντωση των Ποντίων η οποία παρεπιπτόντως είναι αναγνωρισμένη από την ελληνική Βουλή".
Μ: Ελάτε στα δικαστήρια να αποδείξετε πως έχω μπει στο Δημόσιο.
Π: Να μου κάνετε αγωγή.
Μ: Φυσικά και θα σας κάνω. Είστε ψεύτρα.
Π: Αρκετά μας έχει πει. Και στη Βουλή, μας λέει δοσίλογους.
Μ: Φυσικά και είστε.
Π: Σημειώστε τα. Μην τα ξεχάστε. Α, με «όμικρον» γράφετε και όχι με «ωμέγα».
Μ: Και με «όμικρον» και με «ωμέγα». Συμπεριλαμβάνεστε στους αγράμματους βουλευτές
Π: Εμείς κα Μακρή, δεν είμαστε αστυνομικοί για να μας ξεφτιλίζετε και να μας ειρωνεύεστε επειδή πήγαμε να σας ελέγξουμε την τσάντα
Και στο σημείο αυτό η Ρ,Μακρή αποχώρισε προκειμένου να γλιτώσει από τον λεκτικό και ιστορικό "βόθρο" της Φ.Πιπιλή και της ΝΔ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου