Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο σκοπός της ταινίας "Sirius" ...(Βίντεο)

Σχόλιο Αφύπνισης: Σας παραθέτουμε το μήνυμα ενός φίλου του ιστολογίου μας σχετικά με το νέο ντοκιμαντέρ "Sirius" που βγαίνει εντός ολίγου... Ο προβληματισμός μας σχετικά με τον σκοπό του ντοκιμαντέρ είναι πρώτον: Πως η κυβέρνηση επιτρέπει να βγουν όλα αυτά στη φόρα, εφόσον γνωρίζουμε πως πολλοί από τους συντελεστές του ήταν πρώην στρατιωτικοί και σίγουρα έχουν γνώση για πολλά μυστικά θέματα που δεν βγαίνουν στο ευρύ κοινό. Δεύτερον: Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός τους; Και τρίτον: Για τους ερπετοειδής που όπως είδαμε και παλαιότερα συνεργάζεται η NASA.. θα πούνε τίποτα;  Να σας θυμίσουμε τον Φίλ Σνάιντερ ο οποίος μόλις αποκάλυψε τον πόλεμο με τους γκρίζους ... αμέσως δολοφονήθηκε (Δείτε ΕΔΩ). Οφείλουμε να αναλύσουμε όλα τα ενδεχόμενα πάντα με ''ανοιχτό'' μυαλό και μακριά από τους δογματισμούς. Ο χρόνος θα δείξει. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Νίκος Τ

Ο πρώτος σκοπός της ταινίας "Sirius" είναι το να ακουστεί στο ευρύ κοινό που δεν έχει ιδέα από αυτά τα πράγματα... τι συμβαίνει γύρω από τα ET, την "Κυβέρνηση" πίσω από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά και το πως μπορούν οι άνθρωποι να ασχοληθούν και να συνεισφέρουν στην εξέλιξη του είδους μας μέσω του διαλογισμού και της επικοινωνίας με εξωγήινα όντα μέσω των στενών επαφών 5ου τύπου(CE-5). Επίσης δείχνει την μελέτη ανθρώπων σχετικά με την αντιβαρύτητα, των μαγνητισμό και το zero point energy αλλά και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του DNA του πλάσματος από το Stanford University.



Ο δεύτερος και βασικότερος σκοπός είναι μέσω της συνδρομής του καθένα (10 δολάρια) ο οποίος θα δώσει για να παρακολουθήσει την ταινία μέσω Internet, είναι να μαζευτούν 6-10 εκατομμύρια δολάρια με τα οποία θα μπορέσουν να ανοίξουν ένα εργαστήριο (το οποίο θα είναι 24 ώρες ανοιχτό στο κοινό έτσι ώστε να μην μπορούν να το κλείσουν), στο οποίο θα μπορούν να κάνουν έρευνα και αναπτύξουν τις τεχνολογίες που μας κρύβουν οι κυβερνήσεις (βλ. Tesla) εξ'αιτίας του πετρελαίου.

Το ντοκιμαντέρ έγινε με χρήματα με δωρεές ανθρώπων από όλον τον κόσμο μέσω ίντερνετ, με μία ανεξάρτητη εταιρία (η οποία ασχολείται γενικά με το πως μπορεί να ξυπνήσει ο κόσμος και το alternative κομμάτι) και ίσως να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μετά από τόσα χρόνια σιωπής αποφάσισαν να βγουν προς τα έξω όλοι μαζί, κάτι που τους προστατεύει και κάνει αδύνατον να τους κυνηγήσει η "κυβέρνηση".

Πρέπει να τονιστεί ότι οι άνθρωποι που μιλάνε στην ταινία δεν είναι τυχαίοι. Είναι πρώην στρατιωτικοί του αμερικάνικου στρατού, που ήταν μέσα σε black projects... ερευνητές και οι καλύτεροι επιστήμονες στον κόσμο εξετάζουν το πλάσμα που ακόμη δεν ξέρουμε τι είναι. Πάντως είναι μία εντελώς άγνωστη μορφή ζωής που μοιάζει το DNA με το δικό μας αλλά διαφέρει κιόλας....
Η ταινία Sirius ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 5.... έχουμε ήδη φτιάξει και trailer με Ελληνικούς υπότιτλους....

http://www.youtube.com/watch?v=gkr8APgEGUo



 www.awakengr.com 

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου