Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ζηγρας: Ο Άκης ξόδεψε 2,5 εκατ. ευρώ για να βγει βουλευτής

Ζηγρας: Ο Άκης ξόδεψε 2,5 εκατ. ευρώ για να βγει βουλευτής
-Τι είπε ο εξάδελφος του πρώην υπουργού για τις διακοπές στη Σαρδηνία, το γάμο στο Παρίσι και τη βάφτιση στο πατριαρχείο. -Τσοχατζόπουλος: Δεν μπορούμε να ακούμε ό,τι να ‘ναι
Νέα πυρά για δεύτερη μέρα εξαπολύει ο Νίκος Ζήγρας κατά του εξαδέλφου του  Άκη Τσοχατζόπουλο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού. 
«Ζητήστε από τον Άκη Τσοχατζόπουλο να σας πει για τα ποσά-πάνω από 2, 5 εκατ. ευρώ- που ξόδεψε να βγει βουλευτής για να έχει την ασυλία, αλλά δεν βγήκε. Τις διακοπές που έκανε στη Σαρδηνία με τη Βίκυ Σταμάτη με ιδιωτικό αεροσκάφος. Τα έξοδα για το γάμο του στο Παρίσι και για τη βάπτιση του παιδιού του στο Πατριαρχείο», είπε απευθυνόμενος στους δικαστές ο Νίκος Ζήγρας.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Είναι απολογία κατηγορουμένου αυτό; Κατηγορητήριο είναι αυτό; Δεν μπορούμε να ακούμε ο, τι να είναι.          
Απτόητος ωστόσο ο Νίκος Ζήγρας συνέχισε λέγοντας ότι μετά από επιθυμία του Άκη Τσοχατζόπουλου τον έφερε σε επαφή «με κάποιον Ντίνο Μιχαηλίδη (πρώην Υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου και ήδη κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος), ο οποίος εκπροσωπεί Αραβικά συμφέροντα που θα έκαναν επενδύσεις στην Ελλάδα σε ακίνητα».
Ο κατηγορούμενος περιέγραψε συγκεκριμένα ραντεβού όπου ο Μιχαηλίδης του έδινε βαλίτσα με μετρητά η επιταγές σε φάκελο με τελικό παραλήπτη τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Αρχικά, όπως είπε δεν είχε υποψιαστεί κάτι ύποπτο. Αργότερα, κατάλαβε ότι τα χρήματα αυτά ήταν από εξοπλιστικά προγράμματα. «Τα γνώριζε όλα ο Άκης και κρατούσε σημειώσεις…».

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου