Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Θρήνος για τα δύο αγγελούδια στην Ηλεία(Βίντεο)


Θρήνος για τα δύο αγγελούδια στην Ηλεία
-Έπεσαν σε αρδευτικό κανάλι και πνίγηκαν. -«Τα σκότωσε η γιαγιά τους» φέρεται να κατήγγειλε ο πατέρας. 
Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία στην Ηλεία από τον άδικο θάνατο δύο μικρών παιδιών στην περιοχή Στρέφι της Ηλείας.
Τα άτυχα αγγελούδια 4 και 7 ετών που αναζητούνταν από χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί νεκρά, μέσα σε αρδευτικό κανάλι.

Απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου τους, αναμένεται να δοθούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Το χρονικό
Η τραγωδία για τους Βούλγαρους γονείς άρχισε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν αντιλήφθηκαν πως τα δύο παιδιά είχαν αργήσει να επιστρέψουν στο σπίτι από την κατοικία των παππούδων τους που είχαν επισκεφθεί γύρω στις 2 το μεσημέρι ώστε να παραλάβουν τρόφιμα και πόσιμο νερό για την οικογένεια.
Σύμφωνα με πηγές του patrisnews.com, φαίνεται πως τα παιδιά έφτασαν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού όπου προμηθεύτηκαν τα προϊόντα.
Λίγη ώρα αργότερα τα ίχνη το παιδιών χάνονται κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Ανάστατοι οι δύο γονείς που μένουν στην περιοχή περίπου ένα μήνα, μόλις αντιλήφθηκαν την απουσία των παιδιών τους, άρχισαν τις έρευνες στα γύρω χωράφια και κατέληξαν στο αρδευτικό κανάλι του ΓΟΕΒ που φαίνεται τα παιδιά να ακολουθούσαν τη συγκεκριμένη διαδρομή όταν πήγαιναν στη γιαγιά τους.
Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, εντόπισαν κοντά στο κανάλι το φαγητό (κρέας) που μετέφεραν τα παιδιά, αντιλαμβανόμενοι ότι πιθανότατα τα δύο ανήλικα παιδιά έπεσαν μέσα.
Για τον εντοπισμό των δύο μικρών παιδιών κινητοποιήθηκαν άμεσα η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, ενώ τις έρευνες ενίσχυσε και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα με ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες και τη χρήση βάρκας.
Σημαντική ήταν και η συμβολή του ΓΟΕΒ, καθώς άμεσα οι υπεύθυνοι έκλεισαν την παροχή νερού ώστε να χαμηλώσει η στάθμη των υδάτων.
Στο σημείο των ερευνών και στη γύρω περιοχή συμμετείχαν και αεροσκάφη καναντέρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο πατέρας των άτυχων παιδιών φέρεται να ισχυρίστηκε στην αστυνομία πως η γιαγιά των παιδιών (και μητριά του) έχει καθοριστική συμβολή στο περιστατικό, μια και ανέφερε πως έχει προκαλέσει τον πνιγμό των παιδιών, καταγγελία που εξετάζεται με πολλή προσοχή από τις Αρχές.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου