Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Eπανέρχονται τα μηχανοκίνητα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου επανέρχονται τα μηχανοκίνητα τουλάχιστον για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη!
Στην διαταγή που εκδόθηκε διατάσσονται οι σχηματισμοί που θα εμπλακούν στην παρελαση να προετοιμαστούν κατάλληλα για να παρουσιάσουν στον ελληνικό λαό τα κορυφαία οπλικά συστήματα της χώρας για την παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία πραγματικά θα έχει υπερ-θετικό αντίκτυπο στο ηθικό των μονάδων που θα συμμετάσχουν, αλλά και όλων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι Έλληνες πολίτες με μεγάλη λαχτάρα περιμένουν να χειροκροτήσουν τα ατσάλινα τείχη της χώρας που αγοράστηκαν με το αίμα και το υστέρημά τους.
Ταυτοχρόνως θα φύγει και ένα καθαρό μήνυμα προς την Ανατολή (αλλά και τον Βορρά...) ότι το σύστημα δεν έχει καταρρεύσει, ότι μπορεί να πραγματοποιεί μεγάλες συνεχόμενες ασκήσεις, όπως η ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013 και αυτές που ακολουθούν και ταυτοχρόνως να συμμετέχουν σε μία απαιτητική παρέλαση.
Και οι "οικονομίες που θα χαθούν" μπορεί να πει κάποιος αφελής: Η εξαίρεση των μηχανοκίνητων από τις παρελάσεις δεν έγινε ποτέ για λόγους οικονομίας. Για άλλους λογους έγινε που δεν είναι του παρόντος να συζητηθούν...
Πάντως ο Δ.Αβραμόπουλος στην δεύτερη θητεία του στο υπουργείο, δείχνει πολύ πιο ώριμος και αποτελεσματικός από την πρώτη...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου