Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Φιλιππίνες: Φωτογραφίες πριν και μετά το πέρασμα του τυφώνα

Στην πόλη Άνιμπονγκ, καράβια βγήκαν στη στεριά, τα σπίτια ισοπεδώθηκαν και όσοι κάτοικοι κατάφεραν να επιζήσουν κυκλοφορούν στα συντρίμμια εκλιπαρώντας για τροφή, νερό και φάρμακα.

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον τυφώνα Χαϊγιάν, έναν από τους σφοδρότερους, που έχουν παρατηρηθεί στην ιστορία, με ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα άνω των 300 χλμ/ώρα.


Επίσης, περισσότεροι από εννέα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επηρεαστεί από το πέρασμα του τυφώνα. και πολλοί προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς φαγητό, κατάλυμα ή ακόμη και πόσιμο νερό.

Στις παρακάτω εικόνες φαίνεται η ολοκληρωτική καταστροφή που προκάλεσε σε πολλές πόλεις αλλά και σε ολόκληρες περιοχές ο σαρωτικός Χαϊγιάν.

Στην πόλη Άνιμπονγκ, καράβια βγήκαν στη στεριά, τα σπίτια ισοπεδώθηκαν και όσοι κάτοικοι κατάφεραν να επιζήσουν κυκλοφορούν στα συντρίμμια εκλιπαρώντας για τροφή, νερό και φάρμακα...


Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες:






Σοκ προκαλούν και οι φωτογραφίες του μικρού και άλλοτε ειδυλλιακού νησιού Βίκτορι της πόλη Γκουγιάν της δυτικής επαρχίας Σαμάρ στις κεντρικές Φιλιππίνες.






ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου