Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Γνωστός παραγωγός του Χόλιγουντ αποκαλύπτει ότι ήταν πράκτορας του Ισραήλ

O παραγωγός Άρνον Μιλχαν, με τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, πρωταγωνιστές του «Mr & Mrs Smith».  FIGHT CLUB ΚΑΙ PRETTY WOMAN ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ

Ο ισραηλινής καταγωγής επιχειρηματίας και παραγωγός του Χόλιγουντ Αρνόν Μιλχάν, η εταιρεία του οποίου (New Regency Films) έχει στο ενεργητικό της μεγάλες επιτυχίες όπως το Pretty Woman, το Fight Club, το Mr and Mrs Smith και το LA Confidential, αποκάλυψε πως υπήρξε μυστικός πράκτορας και έμπορος όπλων τονίζοντας πως είναι υπερήφανος που εργάστηκε για την χώρα του, το Ισραήλ και περιγράφει το συναρπαστικό συναίσθημα του να γίνεσαι...Τζέιμς Μποντ.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή – ντοκιμαντέρ "Uvda" του ισραηλινού καναλιού Channel 2 ο Μιλχάν επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν για μια ισραηλινή υπηρεσία, που διαπραγματευόταν συμφωνίες όπλων, ενώ υποστήριζε το πρόγραμμα για τα πυρηνικά όπλα του Ισραήλ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιλχάν στρατολογήθηκε νωρίς ως νέος επιχειρηματίας από το Γραφείο Επιστημονικών Σχέσεων (Λακάμ) από τον Σιμόν Πέρες την δεκαετία του '60 και “εργάστηκε” εκεί μέχρι το 1987 όταν και η συγκεκριμένη υπηρεσία έκλεισε.
Ο Μιλχάν έχει κάνει τουλάχιστον 120 ταινίες από το 1970 μέχρι σήμερα και έχει συνεργαστεί με αστέρες όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Μάρτιν Σκορτσέζε, ο Ρομάν Πολάνσκι, ο Όλιβερ Στόουν, ο Ράσελ Κρόου και ο Μπεν Άφλεκ.

Περιγράφοντας τα συναισθήματά του όταν το Ισραήλ του ζήτησε να μπει στην εν λόγω υπηρεσία, ο Μιλχάν είπε: "Ξέρετε τι είναι να είναι κάποιος 20 ετών και κάτι και η χώρα του να του λέει να γίνει Τζέιμς Μποντ; Η δράση! Ήταν συναρπαστικό".
Στο ζενίθ της δράσης του ο Μιλχάν διαχειριζόταν 30 εταιρείες σε 17 χώρες και έκλεινε συμφωνίες εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο ο ίδιος είπε ότι δεν ήταν και τόσο εύκολο να κλείνει συμφωνίες ταινιών καθώς η φήμη ότι ήταν έμπορος όπλων έκανε πολλούς να μην είναι τόσο θετικοί.
"Έπρεπε να συζητάω τουλάχιστον μισή ώρα με τον καθένα και να εξηγώ ότι δεν είμαι ακριβώς έμπορος όπλων", ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε πως διακινδύνευσε πάρα πολλές φορές τη ζωή του για τη χώρα του.

ΠΗΓΗ ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου