Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

"Αγρίεψε" ο καιρός στη Ρόδο- Ραγδαίες βροχοπτώσεις αυτή την ώρα

"Αγρίεψε" ο καιρός στη Ρόδο- Ραγδαίες βροχοπτώσεις αυτή την ώρα
Από το rodiaki.gr

'ʼΑνοιξαν" οι ουρανοί πάνω απο τη Ρόδο πριν απο λίγο, γεγονός που έχει θέσει σε πλήρη επιφυλακή όλες τις αρμόδιες αρχές.

Το ξέσπασμα του καιρού με ραγδαίες βροχοπτώσεις ξεκίνησαν πριν απο μια περίπου ώρα και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του βορείου τριγώνου στη Ρόδο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου έχει πάρει ήδη τις πρώτες κλήσεις για άντληση νερών απο πλημμυρισμένα υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων, ενώ η τροχαία της Ρόδου συνιστά στους οδηγούς να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες.

Σε ορμητικούς χειμάρρους έχουν μεταβληθεί η Ρόδου -Λίνδου και η Ρόδου- Καμείρου ενώ στα γνωστά σημεία ανάμεσα σε Ιξιά- Ιαλυσό και Τσαΐρι- Ασγούρου, η διέλευση των οχημάτων γίνεται με ιδιαίτερη δυσκολία.

Μάλιστα, διεκόπη αυτή την ώρα η κυκλοφορία από τα φανάρια Κοσκινού εως και το Τσαϊρι, στο ρεύμα προς Φαληράκι, ενώ οι αστυνομικοί της τροχαίας βρίσκονται εκεί για τη διακοπή της κυκλοφορίας ενώ όσα οχήματα κινούνταν επι της οδού, αναγκάστηκαν να κάνουν αναστροφή.

Ακόμη, στην περιοχή Κοσκινού υπάρχουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος εξαιτίας σοβαρής βλάβης της ΔΕΗ. Τα συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου