Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Σύνδεση του εκτοξευτήρα RPG, που βρέθηκε στο Π. Φάληρο, με Μαζιώτη και Επαναστατικό Αγώνα

Σημαντική εξέλιξη στις έρευνες για τα όπλα που βρέθηκαν σε αυτοκίνητο στο Π. Φάληρο. Η Αντιτρομοκρατική τα συνδέει με Μαζιώτη και Ρούπα.
Στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, παραπέμπει ο εκτοξευτήρας RPG, που βρέθηκε μαζί με τον υπόλοιπο οπλισμό, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο αντιαρματικός εκτοξευτήρας ρουκετών, είναι ιδίου τύπου και κατασκευαστή (κινεζικής προέλευσης, type 69, 40mm), με τον εκτοξευτήρα RPG, που είχε βρεθεί και κατασχεθεί στο διαμέρισμα- κρησφύγετο του Επαναστατικού Αγώνα, στην οδό Αιγίνης 8 στην Κυψέλη.

Με βάση τα ανακοινωθέντα, προκύπτει ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνδέει το αυτοκίνητο οπλοστάσιο που βρέθηκε στο Π. Φάληρο, με τον Νίκο Μαζιώτη και την σύζυγό του Πόλα Ρούπα, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι, μετά την αποφυλάκισή τους, λόγω παρέλευσης του 18μηνου προφυλάκισης, ως ηγετικά στελέχη της οργάνωσης και καταζητούνται.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη
 
 
ΠΗΓΗ news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου