Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Γερμανική τηλεόραση: Φίμωσε την επιτροπή διεκδίκησης κατοχικού δανείου

Γερμανική τηλεόραση: Φίμωσε την επιτροπή διεκδίκησης κατοχικού δανείου
Πήραν συνέντευξη από τον συγγραφέα Γιώργο Λεκάκη για τις πολεμικές αποζημιώσεις και δεν την πρόβαλαν ποτέ
Την έντονη δυσφορία της Επιτροπής Διεκδίκησης Κατοχικού Δανείου προκάλεσε η ενέργεια της κρατική γερμανικής τηλεόρασης ZDF να πάρει συνέντευξη από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Γιώργο Λεκάκη για το θέμα των αποζημιώσεων για τις ναζιστικές θηριωδίες, την οποία δεν μετέδωσε ποτέ!
«Η φίμωση δεν θα περάσει. Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα διεκδίκησης των οφειλομένων» αναφέρει η επιτροπή σε ανακοίνωση που εξέδωσε και συμπληρώνει με ένα καυστικό τρόπο δίνοντας «ένα τεράστιο ‘’ευχαριστώ’’ για την φίμωση που αφειδώς της προσέφερε το πρόγραμμα του 2ου καναλιού της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης, ZDF».

Η συνέντευξη που εζήτησε και πήρε η ανταποκρίτρια του Zweites Deutsches Fernsehen, για την γερμανική τηλεόραση, από τον δημοσιογράφο, συγγραφέα και στιχουργό, Γιώργο Λεκάκη, έγινε στα περιθώρια της συνεντεύξεως Τύπου, που παραχώρησε η ΔΙ.ΚΑ.Δ.ΠΟ.Θ. την 4η Μαρτίου στην ΕΣΗΕΑ. 
Φαίνεται πώς η Επιτροπή Διεκδίκησης Κατοχικού Δανείου και Κλαπέντων Πολιτιστικών Θησαυρών, ενοχλεί. Και ενοχλεί όχι μόνον τον υπεύθυνο προγράμματος της κρατικής γερμανικής τηλεοράσεως, αλλά και  την ίδια την Άγκελα Μέρκελ.
Για να δείτε την λογοκριμένη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λεκάκης στην ανταποκρίτρια του γερμανικού καναλιού, πατήστε εδώ

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου