Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Αυτή είναι υπουργός!!!Ο κυνηγός... ταλέντων Μπερλουσκόνι την είχε εντοπίσει εδώ και ένα χρόνο!!! Αυτή είναι η υπουργός που θα πείσει τους Ιταλούς να κάνουν μεταρρυθμίσεις

«Μη με κρίνετε από τις καμπύλες μου, αλλά από τις μεταρρυθμίσεις μου» είπε η Μαρία Έλενα Μπόσκι - «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να σκοτώσω τη θηλυκότητά μου για να αποδείξω ότι είμαι σοβαρή», η κορυφαία δήλωσή της Αφού κέρδισε τα βλέμματα ανδρών και γυναικών και τράβηξε πάνω της τα φλας εξαιτίας της εμφάνισής της, η υπουργός Μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης του Ματέο Ρέντζι, Μαρία Έλενα Μπόσκι, αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για την… ομορφιά της.



Καλεσμένη στην πολιτική εκπομπή του ιταλικού κρατικού σταθμού Rai 1, «Porta a porta», δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να σκοτώσω τη θηλυκότητά μου για να αποδείξω ότι είμαι σοβαρή και να φανώ πειστική».


Η 33χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον, λόγω του αφοπλιστικού βλέμματός της, ή Πίπα Μίντλετον, λόγω των… αρμονικών οπισθίων της, συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό καθημερινά. Αυτή η κυβέρνηση έχει επενδύσει στις γυναίκες που είναι ικανές να δείξουν τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό τους».
Όσο για το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος την είχε εντοπίσει πριν ένα χρόνο λέγοντας της ότι είναι πολύ όμορφη για να είναι κομμουνίστρια, απάντησε: «Είναι το μοναδικό πράγμα που μου είπε, γιατί άλλωστε ήταν η μοναδική φορά που τον είδα. Εγώ κομμουνίστρια; Δεν πρόλαβα. Η πρώτη μου εκλογή ήταν με το Δημοκρατικό Κόμμα».


Την ίδια ώρα, σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή ιδιωτικού καναλιού αυτή τη φορά, κάλεσε τον κόσμο να την κρίνει όχι από τις καμπύλες της, αλλά από τις μεταρρυθμίσεις της. Μιλώντας με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Le invasioni barbariche», επανήλθε στο σχόλιο του πρώην Καβαλιέρε, επισημαίνοντας την απάντησή της σε εκείνον, η οποία ήταν: «Μόνο εσείς πιστεύετε ότι υπάρχουν ακόμα κομμουνιστές», και πρόσθεσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, πιστεύει στους κομμουνιστές όπως στους εξωγήινους.

ΠΗΓΗ protothema

Αυτή είναι υπουργός!
Έλενα Μπόσκι: Καρδιοχτύπια για τη «Σκάρλετ Γιόχανσον» της ιταλικής κυβέρνησης

Πήρε το χαρτοφυλάκιο Μεταρρυθμίσεων – Αναστάτωση στην ορκωμοσία της με πλήθος σχολίων για το μέρος του σώματος της που είναι καλύτερο και από της Πίπα Μίντλετον.
Από τις οκτώ γυναίκες που ομορφαίνουν το νέο υπουργικό σχήμα που παρουσίασε ο Ματέο Ρέντσι, μία είναι αυτή που ξεχώρισε: πρόκειται για την 33χρονη Ελενα Μπόσκι, γνωστή και ως "αγγελικό πρόσωπο", η οποία ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο των Μεταρρυθμίσεων.

Οι προβολείς έπεσαν πάνω της και δικαίως. Για πολλούς Ιταλούς, θεωρείται η πιο σέξι υπουργός της νέας ιταλικής κυβέρνησης, το βέβαιο είναι πως πρόκειται για τη νεότερη υπουργό στην ιστορία της Ιταλίας. Τα γαλάζια μάτια της σε αφοπλίζουν.



Η 33χρονη Μαρία Έλενα Μπόσκι γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1981.

Πολλές ξένες εφημερίδες υποστηρίζουν πως είναι η Ιταλίδα "Σκάρλετ Γιόχανσον", η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στις επιδείξεις μόδας επώνυμων μόδιστρων όπως είναι o Armani και Dolce Gabbana.

Από κοντά είναι εντυπωσιακή. Λατρεύει τα ακριβά και εκκεντρικά παπούτσια, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο σε μία χώρα που έχει γονατίσει από την οικονομική κρίση. Στην δημόσια ζωή, έχει εμφανιστεί πάμπολες φορές με ψηλοτάκουνες γόβες λεοπάρ προκαλώντας πικρόχολα σχόλια.



Είναι απόφοιτος της Νομικής, ζει και εργάζεται στη Φλωρεντία, κατάγεται από εύπορη οικογένεια με επιφανείς γονείς, έχει μεγάλη αδυναμία στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως όμως στο Twitter και έχει ουκ ολίγες φορές απασχολήσει τα κουτσομπολίστικα περιοδικά με τις ενδυματολογικές επιλογές της.

Όμως, η εφημερίδα "La Stampa" της απένειμε τα εύσημα για την επιλογή της να φορέσει στην ορκωμοσία της κυβέρνησης ένα μπλε ελεκτρίκ κοστούμι επισημαίνοντας ότι το θεόστενο παντελόνι της παρέπεμπε στην άψογη σιλουέτα της Πίπα Μίντλετον, της αδερφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που έγινε πασίγνωστη για τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της.





Αντιθέτως , υπήρξαν πολλές ιταλικές εφημερίδες που την επέκριναν για τους ατυχείς ενδυματολογικούς συνδυασμούς της αλλά και το γεγονός ότι βάφει κατακόκκινα τα νύχια της.

Η Ιταλίδα δικηγόρος θεωρείται ανερχόμενο αστέρι του Δημοκρατικού Κόμματος και μία από τις πιο έμπιστες συνεργάτιδες του Ρέντσι. Γι΄αυτό και ο ίδιος της εμπιστεύτηκε το νευραλγικό υπουργείο των Mεταρρυθμίσεων.


ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου