Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Πάτρα ΤΩΡΑ: Καρναβάλι ήταν και πάει... - Στην πυρά ο Βασιλιάς Καρνάβαλος-Μέρκελ!!! SHOW ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ

Από το thebest.gr

21:55 Στην σκηνή που έχει στηθεί στο μόλο της Αγίου Νικολάου, αμέσως μετά το σόου με τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα, ανέβηκαν τα "Κόκκινα Χαλιά", το γλέντι συνεχίζεται...
21:45 Η νύχτα έγινε μέρα. Εκατοντάδες πυροτεχνήματα γέμισαν με φως και χρώματα τον ουρανό της Πάτρας...
21:39 Έπεσε πριν από λίγο η αυλαία του Πατρινού Καρναβαλιού 2014. Ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς έδωσε το σύνθημα να ριχθεί στην πυρά ο Βασιλιάς Καρνάβαλος – Μέρκελ.

21:00 Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η Τελετή Λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014. Παρουσιάστρια της τελετής λήξης είναι η Κατερίνα Τσουκαλά, η οποία θα υποδεχτεί τους χιλιάδες καρναβαλιστές από την Πάτρα και όλη την Ελλάδα.
Στη σκηνή θα βρεθούν δυο τραγουδιστές που δραστηριοποιούνται καλλιτεχνικά με επιτυχία στην Πάτρα, η Ευδοκία Ράπτη και ο Παντελής Καστανίδης, που θα πουν δυο τραγούδια ο καθένας (χορευτικές εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών) ζεσταίνοντας το κλίμα και προσφέροντας μελωδικές, χαρούμενες καρναβαλικές πινελιές.
Θα ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό σόου από την Pandemonium Team με τίτλο «The Journey Continues»
Τον μουσικό παλμό δίνουν οι δύο Djs - Monks (από την ομάδα Screwdrivers). Στην σκηνή θα εμφανιστεί η Φωτεινή Νεράιδα του Πατρινού Καρναβαλιού η οποία θα "παλέψει" για την αναγέννηση της. Οι πέντε χορευτές θα δημιουργήσουν "παραμυθένιες" αυταπάτες παίζοντας με τις αισθήσεις του κοινού. Στο τέλος οι χορευτές, οι οποίοι θα την πλαισιώνουν, θα υποταχθούν σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου