Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Κασιδιάρης: Θα δώσω σήμερα στη Βουλή στοιχεία για προσωπική παρέμβαση του Σαμαρά στη δικαιοσύνη(Βίντεο)

Αποκαλύψεις από το βήμα της Βουλής έκανε ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, ισχυριζόμενος πως ο Αντώνης Σαμαράς παρενέβη και προσωπικά στη δικαιοσύνη, και όχι μόνο μέσω Αθανασίου προς την Κουτζαμάνη, αλλά είχε συνομιλία με ανώτατο δικαστικό. Μάλιστα ο βουλευτής της ΧΑ υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός στη συνομιλία που είχε αποκαλούσε τον ανώτατο δικαστικό «Παναθηναϊκάκια» για να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του. Πρόσθεσε ωστόσο «το όνομα του είναι τρισύλλαβο και έχει την ίδια κατάληξη με του Μπαλτάκου».

Η ΧΑ θα καταθέσει προκαταρκτική για Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου
Παράλληλα ο Κασιδιάρης ανέφερε πως την άλλη εβδομάδα η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει πρόταση για προκαταρκτική εξέταση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, του Νίκου Δένδια και του Χαράλαμπου Αθανασίου. Τόνισε μάλιστα πως χρειάζονται 30 υπογραφές και πως όποιος δεν υπογράψει είναι συνένοχος.
Κωνσταντινόπουλος: «Δεν εκβιαζόμαστε από πολιτικούς νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας»
Απάντηση για λογαριασμό της κυβέρνησης στη Χρυσή Αυγή έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος σε εντονότατο ύφος ξεκαθάρισε «Δεν εκβιαζόμαστε από πολιτικούς νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας». Νωρίτερα ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως το πολιτικό σύστημα δεν θα μπει σε ομηρία και ότι το Κοινοβούλιο δεν εκβιάζεται από φασίστες.
Κασιδιάρης: Εχουμε συνομιλίες με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  Βούτση και Παναγούλη
Νωρίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στο ραδιόφωνο του  Alpha και τον Σπύρο Χαριτάτο, είπε πως δεν είχε καμία οικειότητα με τον Μπαλτάκο καθώς και ότι «Από την ημέρα που ασκήθηκε η δίωξη μίλησα με όλους τους πολιτικούς αντιπάλους που είχαν λάβει θέση υπέρ της αλήθειας. Ο κύριος Μπαλτάκος ο ένας από αυτούς. Μίλησα και με τον Βούτση και με τον Παναγούλη τον οποίο κάλεσα να καταθέσει ως μάρτυρας για όλα αυτά που συμβαίνουν».

Πρόσθεσε «Μίλησα με πολλούς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΑΝΕΛ επειδή είχαν λάβει θέση δημοσίως και είχαν πει ότι αυτό που συμβεί με ΧΑ είναι άδικο. Δεν θα έλεγε τίποτα αυτό από τη στιγμή που προέρχεται από την αντιπολίτευση. Από τη στιγμή όμως που το ομολογεί η κυβέρνηση έχουμε μια πολιτική βόμβα.» Πρόσθεσε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως σήμερα θα τοποθετηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής και θα καταθέσει στοιχεία για την προσωπική παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά στη δικαιοσύνη. Στη συνέχεια δήλωσε πως θα κάνει ερωτήσεις στον πρωθυπουργό για το θέμα  λέγοντας «Παρεμβαίνει και ο ίδιος προσωπικά σε εισαγγελείς όχι μόνο μέσω Αθανασίου στην Κουτζαμάνη»




 ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου