Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΟΚΑΝΑ: Γιατί ο Σαμαράς απομάκρυνε τον Δαραβίγκα

Είχε διοριστεί με απόφαση του Άδωνι ως αναπληρωτής πρόεδρος - Ήταν γνωστός από «επεισοδιακές» εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της νέας σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ, απομακρύνεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Δαραβίγκας από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που δεν γνώριζε για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου μέχρι που δημοσιοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα, πράγμα που έγινε.


Ο δημοσιογράφος που έγινε γνωστός απο τις «επεισοδιακές» εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως αυτή του Στέφανου Χίου στο Extra Channelκ τοποθετήθηκε με την ιδιότητα του προέδρου του Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα -πρόκειται για ΜΚΟ που ίδρυσε ο ίδιος το 1987.

Την απόφαση είχε υπογράψει - μεταξύ πολλών άλλων - την περασμένη εβδομάδα ο προηγούεμνος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετώντας τον στη θέση αυτή μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας αναφέρουν, πάντως, ότι η θέση αυτή θα ήταν αμισθί.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου