Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Βενιζέλος: Δεν παραιτούμαι

«Δήθεν ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί παραίτησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στερούνται σοβαρότητας» σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και συμπληρώνει: «Όλα -και το θέμα της ηγεσίας- θα συζητηθούν στο συνέδριο»
Διαψεύδεται από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ η πληροφορία ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραιτείται και δρομολογεί τις διαδικασίες για τη διαδοχή του μετά το ιστορικό χαμηλό ποσοστό του 4,68% που έλαβε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.


«Δήθεν ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί παραίτησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στερούνται σοβαρότητας.  Ισχύει απολύτως η δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών. Όλα - συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας - θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο που θα γίνει με τρόπο συντεταγμένο και ουσιαστικό. Τώρα προέχει η πορεία της χώρας σε σχέση με την οποία προσδιορίζεται και η πορεία όλων των πολιτικών δυνάμεων» αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την πληροφορία ότι ο κ. Βενιζέλος είναι έτοιμος να παραιτηθεί.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΠΑΣΟΚ επισημαίνεται ότι το θέμα της ηγεσίας του κόμματος θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί στο συνέδριο.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου