Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Έφηβος τζιχαντιστής ξεσπά σε κλάματα λίγο πριν ανατιναχτεί σε αποστολή αυτοκτονίας(Βίντεο)

Οι τελευταίες στιγμές  της ζωής ενός εφήβου βομβιστή αυτοκτονίας, στον οποίο δόθηκε η εντολή να οδηγήσει ένα άρμα μάχης γεμάτο εκρηκτικά σε ένα συριακό χωριό
Ένα ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει τις τελευταίες στιγμές  της ζωής ενός εφήβου βομβιστή αυτοκτονίας, στον οποίο δόθηκε η εντολή να οδηγήσει ένα άρμα μάχης γεμάτο εκρηκτικά σε ένα συριακό χωριό.


Παρ' ότι εμφανώς τρομοκρατημένος με την προοπτική της «θυσίας» του, ο νεαρός Τζαφάρ Αλ Ταγιάρ από το Ουζμπεκιστάν μπαίνει στο όχημα υπό τις προτροπές των ενήλικων τζιχαντιστών που τον περιτριγυρίζουν και του λένε να μη φοβάται γιατί «έχει κοντά του τον Αλλάχ».

Ένας «συμπολεμιστής» του ακούγεται στο βίντεο να λέει χαρακτηριστικά: «Τζαφάρ αδερφέ μου, μη φοβάσαι. Όταν χάνεις το κουράγιο σου, να σκέφτεσαι τον Αλλάχ». Μετά από αυτήν την προτροπή, ο νεαρός προσπαθεί να δικαιολογηθεί για την αγωνία που είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, λέγοντας ότι «φοβάται μήπως αποτύχει».

Μόλις ο νεαρός μπαίνει στο όχημα, κάνει μία χαρακτηριστική χειρονομία σηκώνοντας τον δεξιό του δείκτη στον αέρα, η οποία σημαίνει «Δόξα στον Αλλάχ». Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Αλ Ταγιάρ ξεσπά σε λυγμούς συνειδητοποιώντας προφανώς τι ακριβώς πρόκειται να κάνει.

Στο επόμενο πλάνο, το όχημα που οδηγεί ο νεαρός ανατινάζεται στον αέρα, βάζοντας τέλος στη ζωή του αλλά και στη ζωή των θυμάτων του.



ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου