Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολικά μας βιβλία..! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός αποκαλύπτει μέσα απ'τα σχολικά βιβλία την προπαγάνδα που δέχονται τα Ελληνόπουλα απ'την πρώτη κιόλας Δημοτικού.

Βιβλία που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελληνική Ιστορία, τα ήθη, τις αξίες και τα ιδεώδη του Ελληνισμού, "βομβαρδίζουν" τα αθώα μυαλά των παιδιών.. κάτι που φυσικά μόνο τυχαία δεν γίνεται. Σκοπός τους η αποδόμηση της ιστορίας μας, της θρησκείας μας και ο αφελληνισμός της κοινωνίας μας έτσι ώστε η ένταξη στην πολυπολιτισμικότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων να μην βρει αντιστάσεις..

Μέγιστο θέμα για τους απάτριδες διεθνιστές κλπ ανθελληνικά μιάσματα αποτελεί η κατάργηση και των παρελάσεων (που τιμούν τους χιλιάδες Έλληνες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας) έτσι ώστε να μην αναπτερώνεται το ηθικό των Ελλήνων.
Δείτε το βίντεο με το Έπος του 1940 (http://youtu.be/qdxBtL_pn5g) και διαπιστώστε αν οι Έλληνες κρύφτηκαν - όπως αναφέρουν τα ανθελληνικά σχολικά βιβλία- όταν εισέβαλαν οι κατακτητές..

Προστατεύστε τα παιδιά και την οικογένειά σας απ'τα εβραιοσιωνιστικά ανθελληνικά καρκινώματα με κάθε τρόπο, ζούμε ημέρες απίστευτης παρακμής, ο Ελληνισμός βάλλεται από παντού.

ΥΓ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ... ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

 Πηγή: no2idcardgr
ΠΗΓΗ  lougantina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου