Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Χαμός με τον Λεβέντη: Εάν δώσετε κανάλι σε Τούρκο οι Συριζαίοι θα φτάνουν μέχρι τη Λάρισα(Βίντεο)

Να παραμείνουν σε λειτουργία όσα κανάλια λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια, ζήτησε κατά τη δευτερομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης πρότεινε στην κυβέρνηση αντί να δώσει λιγότερες άδειες να θεσπίσει αυστηρούς κανόνες σε ότι αφορά τον οικονομικό έλεγχο και τον πλουραλισμό, "αλλά να μην κλείσει η κυβέρνηση τα κανάλια", όπως χαρακτηριστικά είπε".

Ζήτησε τέλος από την κυβέρνηση να διαψεύσει τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται να παραχωρηθεί τηλεοπτική άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία.


Μάλιστα, με το γνώριμο ύφος ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως εάν η κυβέρνηση δώσει τηλεοπτική άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία και κλείσουν το κανάλι Μακεδονία, τότε οι Συριζαίοι δεν θα μπορούν να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά μέχρι τη Λάρισα.

Με ιδιαίτερη ένταση ξεκαθάρισε πως με τον τρόπο που κυβερνούν κατάφεραν να τον διώξουν, αφού όπως παραδέχθηκε ήταν φιλικός προς τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε σκοπό να δώσει και ψήφους σε πιθανές δύσκολες ψηφοφορίες για την κυβέρνηση. Ωστόσο, όπως είπε με τον τρόπο που κυβερνούν, τον έφεραν πλέον απέναντί στην κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου