Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Η Μακεδονία ενάντια στην κυβέρνηση - Η σταλινική κυβέρνηση - Η γεωπολιτική αναβάθμιση της Κρήτης

Η Μακεδονία ενάντια στην κυβέρνηση
Του Ν. Λυγερού

Η Μακεδονία είναι πλέον ανοιχτά ενάντια στην κυβέρνηση και θέλει να την τιμωρήσει πολιτικά για το έγκλημα που διέπραξε μέσω του Προσυμφώνου των Πρεσπών. Έτσι ακόμα και ο πρωθυπουργός προσπαθεί μάταια να υποστηρίξει τα στελέχη του για τις επερχόμενες εκλογές. Όμως όποιον και όποια να πλησιάσει, στην ουσία τον καίει διότι αυτός είναι ο κύριος αυτουργός, έτσι οι άλλοι είναι συνεργοί του, αν δεν εκφραστούν ξεκάθαρα υπέρ της ακύρωσης του Προσυμφώνου. Με την απεγνωσμένη κίνησή του δείχνει ότι έχει ήδη χάσει όσα είχε κάνει στη Θεσσαλονίκη και το κόμμα του στο οποίο δίνει περισσότερη σημασία από την πατρίδα μας, θα υποστεί το τεράστιο κόστος της ιδεολογικής επιλογής του. Διότι τίποτα δεν μπορεί να ηρεμήσει τους Μακεδόνες εκτός από τον ίδιο τον διωγμό του από την εξουσία. Επειδή κανένας Έλληνας δεν μπορεί ν΄ αποδεχθεί αυτή την πράξη που αποτελεί απόπειρα ενάντια στον Ελληνισμό. Έτσι όσο και να χτυπιέται η κυβέρνηση που δεν θέλει να παραδεχτεί την μελλοντική της ήττα λόγω του ιδεολογικού της λάθους, η Μακεδονία θα ψηφίσει εναντίον της σε τρομερό ποσοστό, όποιος και να είναι ο υποψήφιος του κόμματος επειδή όλοι οι Μακεδόνες ξέρουν ότι είναι σταλινικός όσο και να κρύβεται.

Η σταλινική κυβέρνηση
Του Ν. Λυγερού


Η σταλινική κυβέρνηση έχει την τάση λόγω προπαγάνδας να μιλά για αντιδημοκρατικά χτυπήματα που δέχεται. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αυτή η ερμηνεία των πραγμάτων προέρχεται από το γεγονός ότι η δημοκρατία πρέπει να είναι σταλινική για να είναι ορθή. Λόγω ιδεολογίας, δημοκρατικές χώρες είναι μόνο αυτές που σχετίζονται με τον κομμουνισμό. Οι άλλες δημοκρατίες θεωρούνται ιμπεριαλιστικές και καπιταλιστικές. Με τέτοια δομικά λάθη πώς να μην ερμηνεύουν με λανθασμένο τρόπο και την αντίσταση του ελληνικού λαού. Για την κυβέρνηση το μόνο δικαίωμα που έχει ο λαός είναι να συμφωνήσει μαζί της. Κάθε διαφωνία θεωρείται από αντιδραστική έως αντιστασιακή. Έτσι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όταν ακούμε πώς εκφράζεται. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από το κόμμα δεν έχει κανένα κοινό και έχει συνηθίσει η εξουσία να λειτουργεί μόνο με άτομα που συμφωνούν με τα πάντα. Με το θέμα της Μακεδονίας, θα ήθελε η κυβέρνηση αν μπορούσε, να μας βάλει όλους φυλακή, να μας εξορίσει ή ακόμα καλύτερα σε δικά της γκουλάγκ. Όμως η Ελλάδα είναι η πατρίδα της ελευθερίας και της δημοκρατίας με την έννοια του Ελληνισμού και κάθε κυβέρνηση που θέλει να καταπατήσει το λαό είναι ενάντια στον Ελληνισμό.

Η γεωπολιτική αναβάθμιση της Κρήτης
Του Ν. Λυγερού

Αυτό που περιμένει η Κρήτη είναι μία γεωπολιτική αναβάθμιση μέσω των έργων EuroAsia Interconnector για να μην έχει ενεργειακή εξάρτηση, EastMed για την ενίσχυση του άξονα του φυσικού αερίου, θαλάσσιες περιοχές Δυτικά Κρήτης και ΝοτιοΔυτικά Κρήτης λόγω της διπλής αίτησης της κοινοπραξίας Exxon Mobil, Total και Ελληνικών Πετρελαίων. Όμως για όλα αυτά τα έργα επειδή έχουν μία εθνική εμβέλεια πρέπει να υπάρχει μία εθνική στρατηγική και αυτή πρέπει να υποστηρίζεται ορθολογικά για να ξεπεράσει τα μικροπολιτικά και τα τοπικιστικά. Τώρα φαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες εκλογές για να περάσουμε στο απαιτούμενο στάδιο. Όσοι είναι υπεύθυνοι για τις καθυστερήσεις που έχει υποστεί η Κρήτη, ξέρουν τώρα ότι θα φανούν και όλοι θα μάθουν για το απαράδεκτο έγκλημα που έχουν κάνει κατά του νησιού. Όμως έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία να προχωρήσουμε και να δούμε πως η τριπλή συμφωνία της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αιγύπτου θα επηρεάσει την ανάπτυξη του νησιού αλλά και όλης της Ελλάδας αφού θα μας επιτρέψει να βγάλουμε θαλάσσια οικόπεδα και ΝοτιοΑνατολικά της Κρήτης και Νότια Κρήτης. Επίσης θα πρέπει να σκεφτούμε από τώρα την κατασκευή ενός τερματικού σταθμού υγροποίησης φυσικού αερίου για το στρατηγικό μέλλον του Ελληνισμού. Μπορεί όλα αυτά τα δεδομένα να φαίνονται πρόωρα προς το παρόν στους περισσότερους αλλά πρέπει από τώρα να προετοιμαστούμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου