Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Η συνέχεια του αγώνα - Οι αναγκαίες εξελίξεις

Η συνέχεια του αγώνα
Του Νίκου Λυγερού

Ασχοληθήκαμε πάρα πολύ με μια επικίνδυνη ασχετοσύνη σε συνδυασμό με μια ύπουλη προπαγάνδα, αλλά άξιζε τον κόπο και το βλέπουμε τώρα με τα νέα αποτελέσματα, που δεν είναι μόνο μια ανάσα για τον ελληνικό λαό, αλλά η αρχή μιας απελευθέρωσης που θα καθορίσει το μέλλον της Ελλάδας. Έτσι όσοι πάλεψαν για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, δικαιώθηκαν και πρέπει να χαρούν, γιατί η πατρίδα μας είχε χρόνια να ζήσει ανάλογο φαινόμενο. Το κυβερνών κόμμα έθεσε σε κίνδυνο πολλά εθνικά θέματα και ειδικά αυτό της Μακεδονίας. Ήρθε λοιπόν η ώρα της αντεπίθεσης του Ελληνισμού, που δεν θέλει άλλο αυτόν τον ιδεολογικό ζυγό που καταπατά τα δικαιώματα του ελληνικού λαού.
Οι Έλληνες πρέπει να πάρουν θέση σε ζητήματα εθνικά: η Μακεδονία, η Θράκη, η Βόρεια Ήπειρος, το Αιγαίο, η ελληνική ΑΟΖ, τα ενεργειακά, το Κυπριακό. Και για να γίνει αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί η αλλαγή φάσης και να περάσουμε σε αλλαγή κύκλου. Έτσι συνεχίζεται ο αγώνας και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, για να πάμε μετά στις εθνικές εκλογές, για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις και να λύσουμε με εθνικό τρόπο εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί.

Οι αναγκαίες εξελίξεις
Του Νίκου Λυγερού

Ό,τι και να λένε τα κομματόσκυλα της προπαγάνδας ο ελληνικός λαός δεν έλαμψε σε αυτές τις εκλογές λόγω αποχής, αλλά επειδή έδειξε με τόλμη τη θέλησή του, διότι δεν έχει ξεχάσει κανένα εθνικό θέμα. Δεν μπορούν λοιπόν ψεύτικες ερμηνείες των αποτελεσμάτων να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί μια ήττα, η οποία ήταν ούτως η άλλως προγραμματισμένη λόγω των τεράστιων λαθών του κυβερνώντος κόμματος και των μη στρατηγικών επιλογών του. Ο ελληνικός λαός δεν ψήφισε μόνο για να τιμωρήσει, αλλά για να πάρει έμπρακτη θέση χωρίς να περιμένει άλλο. Με την τόλμη του που συνέχιζε το έργο των Συλλαλητηρίων, ο ελληνικός λαός ανάγκασε επί της ουσίας την κυβέρνηση να πέσει και να προκηρύξει εκλογές κατά ανάγκη. Οι πρόωρες εθνικές εκλογές δεν ήταν το αποτέλεσμα μιας εθνικής και στρατηγικής επιλογής του κυβερνώντος κόμματος, αλλά η έκφραση μιας ανάγκης για να σωθεί ό,τι σώζεται ακόμα. Όμως η αντεπίθεση του ελληνικού λαού ανακήρυξε και την αρχή της απελευθέρωσης και γι’ αυτό θα έχουμε πολλές εξελίξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου