Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

“Ανισόρροπη συμπεριφορά”: Αυτή είναι η απάντηση στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Για να αποδειχθεί σε όλο της το “μεγαλείο” η ισλαμοφασιστική υποκρισία του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και του αφεντικού του, προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ξέχασε να τοποθετηθεί γι’ αυτά τα δακρυγόνα που έπεσαν σε ελληνικό έδαφος.

Επίσης, προς απόδειξη του ότι ΟΛΟΙ είναι αναλώσιμοι για τη διεφθαρμένη ΣΥΜΜΟΡΙΑ που κυβερνά την Τουρκία, να θυμίσουμε ότι προκάλεσε σήμερα παροξυσμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα γέλια και οι αστεϊσμοί του προέδρου της Τουρκίας Ερντογάν με τον γαμπρό του, σε σημερινή ομιλία, ενώ δεν έχουν ταφεί ακόμα οι 36 νεκροί στρατιωτικοί του Ιντλίμπ.


Απλά καθημερινά παιδιά στην Τουρκία, τα οποία έστειλε στη σφαγή τους το πιο ανήθικο καθεστώς που υπάρχει σήμερα στον κόσμο. Αυτό της Τουρκίας, με το οποίο χαριεντίζεται η πολιτισμένη Δύση, προσποιούμενη ότι όλα βαίνουν καλώς και αδιαφορώντας για την εθνική ασφάλεια και εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας. Το “Γιατί Γελάς Ερντογάν” (#NeGülüyorsunErdoğan), δεν είναι τυχαίο ότι ειναι No2 “trend” παγκοσμίως.
ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου