Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Με στοιχεία-αποδείξεις του καφενέ χτυπάνε την Ελλάδα και δεν θέλουν κριτική!

Η υπόθεση μερικών δημοσιευμάτων ξένων μέσων ενημέρωσης, που είχαν έντονη ανθελληνική χροιά, και τα οποία δεν περιείχαν αποδείξεις και στοιχεία για να δικαιολογούνται οι ισχυρισμοί τους, χρειάζεται έρευνα σε βάθος.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Ας ξεκαθαρίσω τη θέση μου από την αρχή: Εάν αποδειχθεί ότι έχουν δίκιο οι δημοσιογράφοι και τα μέσα ενημέρωσης, που δημοσίευσαν τις μη αποδεδειγμένες -κατ’ εμέ- πληροφορίες, εγώ θα
ανέβω στο πιο ψηλό κτίριο της Ουάσιγκτον, και θα απολογηθώ. Και επίσης θα δημοσιεύσω την απολογία μου σε όλα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Και θα κατακρίνω την ελληνική κυβέρνηση.
Εάν δεν παρουσιαστούν τα στοιχεία, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα για τα ΜΜΕ και τους συναδέλφους, που συμμετείχαν στις «έρευνες» εναντίον της Ελλάδας. Οι “έρευνες” αυτές εξυπηρετούσαν απόλυτα την Τουρκία και η τουρκική κυβέρνηση τις εκμεταλλεύθηκε στο έπακρον για να εξέλθει της δύσκολης θέσης στην οποία βρέθηκε μετά την απόπειρα εισβολής στον Έβρο. Ντόμπρα πράγματα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Ταυτόχρονα πληροφορήθηκα ότι από ομάδα ακτιβιστών, που ασχολούνται με την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, εξετάζονται αυτή τη στιγμή, γραμμή-γραμμή, τα δημοσιεύματα. Εάν γίνω αποδέκτης των αποτελεσμάτων, θα τα δημοσιεύσω αυτούσια.
Είμαι δημοσιογράφος 40 χρόνια. Γνωρίζω ότι όταν ένα δημοσίευμα ή ένα βιβλίο είναι αποτέλεσμα έρευνας, χρειάζεται στήριξη των όποιων συμπερασμάτων, όχι στο 100%, αλλά στο 1000%.
Γενικά μιλώντας, η έρευνα είναι ένα στοιχείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και ένας ιστορικός. Ο πραγματικός ιστορικός, που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα ασχοληθεί με ένα ρεπορτάζ που γράφεται μάλιστα στο πόδι…
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου