Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Διδάσκει προπαγάνδα η Τουρκία - Ανύπαρκτη (και) επικοινωνιακά η Κ.Δ

 

Τις μαύρες μέρες του πραξικοπήματος και της εισβολής οι Τούρκοι επιδίδονται διαχρονικά σε ένα ρεσιτάλ επικοινωνιακής προπαγάνδας.
Τώρα με την χρήση των νέων όπου κατηγορούν την Ε/κ πλευρά για τα όσα τραγικά βίωσε το νησί μας εκείνες τις μέρες. Δυο μέρες πριν την ημερομηνία  εισβολής, ο επίσημος λογαριασμός των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων προωθούσε στο διαδίκτυο διάφορα  βίντεο που κατηγορούσε ανοικτά τους Ε/κ για εθνοκάθαρση και προσπάθεια εξόντωσης των Τ/κ με μια σειρά από ιστορικές ανακρίβειες.
 
Όλα τα πιο πάνω με πολύ προσεγμένα και επικοινωνιακά άρτια προπαγανδιστικά βίντεο που είχαν μετάφραση σε διάφορες γλώσσες από τους τούρκους θύτες. Mέχρι και οι λογαριασμοί στα ΜΚΔ του ψευδοκράτους κάνουν μικρά βίντεο που προωθούν τις τουρκικές θέσεις στο νησί.

 Mέχρι και Τμήμα Επικοινωνίας δημιούργησε η Τουρκια προκειμένου να προωθήσει τα εθνικά ζητήματα της χώρας.

Στον αντίποδα, το θύμα της υπόθεσης, οι Ε/κ και η Κυπριακή Δημοκρατία είναι επικοινωνιακά ανύπαρκτη. Οι σχετικές επετειακές ανακοινώσεις από το Υπουργείου Εξωτερικών που μοιάζουν περισσότερο με αγγαρεία με μια ξύλινη γλώσσα βγαλμένη από άλλες δεκαετίες.

 Τι θα πουν άραγε πάλι; Ότι «κούρασε» την διεθνή κοινότητα το Κυπριακό και δεν έχει νόημα η επικοινωνιακή διεθνοποίησή του με την χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ; 

 
Μάλλον απ’ ότι φαίνεται κάποιοι εκ των έσω «κουράστηκαν» ή είναι ανίκανοι να προωθήσουν τα εθνικά μας δικαία. Κρίμα 
 
VARιάνος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου