Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Αμετανόητοι και επικίνδυνοι: Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ διασύρουν τη χώρα, βάζουν στο στόχαστρο το Λιμενικό


Αυτό που συμβαίνει από την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το έναυσμα για επίθεση κατά του Λιμενικού και τον διασυρμό της χώρας επιβεβαιώνει πλήρως την αναφορά περί «εθνικής εξαίρεσης». Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται σε μπαράζ κατηγοριών και εκδίδουν πορίσματα για ευθύνη των αρμοδίων αρχών για το ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσία του στην Καλαμάτα επισκέφθηκε τους μετανάστες που διασώθηκαν. Εκεί είπε και το εξής: «Το ελληνικό Λιμενικό έβαλε σκοινί να σας τραβήξει και έτσι βυθιστήκατε;» Αυτό ήταν το δεύτερο βήμα. Είχε προηγηθεί η δήλωσή του από την Ιεράπετρα με την οποία στοχοποιούσε το Λιμενικό στην προσπάθειά του να εργαλειοποιήσει το ναυάγιο.

Το μήνυμα που έστειλε ελήφθη από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πλέον επιδίδονται ασύστολα σε μια ακραίας μορφής κριτική που διασύρει και τη χώρα. Μετά τις δηλώσεις της Βασιλικής Κατριβάνου προς τη βουλευτή της ΝΔ Ιωάννα Γκελεστέθη ότι «εσείς τους πνίξατε με τις αποτροπές» ήρθε αυτή του Παναγιώτη Κουρουμπλή σύμφωνα με την οποία «η άφρων ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, ακολουθώντας με θρησκευτική ευλάβεια την πολιτική των κ. Μητσοτάκη, Πλακιωτάκη, έστειλαν στον υγρό τάφο εκατοντάδες αθώες ψυχές».

Ο κύριος Κουρουμπλής στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει δολοφόνους τους βουλευτές της ΝΔ με αφορμή τους νεκρούς της πανδημίας. Ήταν τότε που ο Αλέξης Τσίπρας τον είχε θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας για να τον επαναφέρει πριν από τις εκλογές. Βέβαια τώρα δεν κινδυνεύει αφού ακολουθεί την κεντρική γραμμή του κόμματος.

Νίκος Φίλης, Δημήτρης Χατζηνικόλας, Διονύσης Τεμπονέρας, Γιάννης Μουζάλας, Γρηγόρης Φαραντούρης, Πάνος Σκουρλέτης, Χρήστος Σπίρτζης και άλλοι μπήκαν στον χορό των καταγγελιών και της στοχοποίησης των ελληνικών αρχών δείχνοντας ότι παραμένουν αμετανόητοι.

Και όχι μόνο – πλέον αποδεικνύουν ότι είναι και επικίνδυνοι. Για τα μικροκομματικά τους παιχνίδια δεν ορρωδούν προ ουδενός. Κρώζουν και διασύρουν τη χώρα. Ψαρεύουν ψήφους αυτήν τη φορά στα θολά νερά της Αριστεράς των δικαιωματιστών μετατρέποντας την αγωνία τους για το εκλογικό αποτέλεσμα σε θέμα εθνικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τον χαρακτηρισμό της «εθνικής εξαίρεσης».

Δείτε βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου