Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Πτώση Canadair: Αύριο και την Παρασκευή οι κηδείες των ιπτάμενων ηρώων – Θα παραστούν Κ. Σακελλαροπούλου και Κ. Μητσοτάκης - Θα θαφτούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς και στο Γαβαλοχώρι Αποκόρωνα


Αριστερά, στην ένθετη φωτογραφία, ο κυβερνήτης, Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, 34 ετών και δεξιά ο συγκυβερνήτης, Ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών (φωτ.: twitter)

Το «τελευταίο αντίο» πρόκειται να πουν αύριο, Πέμπτη, και την Παρασκευή οι συγγενείς και οι φίλοι των δύο ιπτάμενων, που έχασαν τη ζωή τους ενώ πάλευαν με τις φλόγες στην Κάρυστο.

Αύριο Πέμπτη 27 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 27χρονου Περικλή Στεφανίδη, στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Αγιονερίου στο Κιλκίς, στην οποία πρόκειται να παραστεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο σμηναγός Χρήστος Μουλάς θα κηδευτεί την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στο Γαβαλοχώρι, του Αποκόρωνα.

Στην κηδεία του θα παραστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σμηναγός ήταν παντρεμένος και περίμενε το πρώτο του παιδί.

ΠΗΓΗ pontosnews

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου