Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μπαράζ επαφών Παπανδρέου σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/

Μπαράζ συναντήσεων και τηλεφωνικών επαφών θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει και των κρίσιμων συνομιλιών για το περαιτέρω 'κούρεμα" του ελληνικού χρέους, που προωθεί κυρίως η γερμανικής πλευρά. 



Αύριο, Παρασκευή, ο κ. Παπανδρέου μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου και θα συναντηθεί στις 10:15 πμ, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, στις 3:00 μμ με τον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος και εντολοδόχο πρωθυπουργό του Βελγίου Έλιο ντι Ρούπο και στις 5:30 μμ, με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και επικεφαλής της ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά την Τετάρτη.
Το πρωθυπουργικό γραφείο ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες ο κ. Παπανδρέου θα έχει τηλεφωνικές επαφές με τον αμερικανό υπουργό Οικονομικών, Τίμοθι Γκάιτνερ και την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
Επίσης, ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον Μπαράκ Ομπάμα, ωστόσο η πραγματοποίηση της συνάντησης θα κριθεί από το πρόγραμμα του αμερικανού προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου