Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Αν η Βουλή δεν κάνει την ανατροπή, ανατροπή θα κάνει ο λαός

Αν η Βουλή δεν κάνει την ανατροπή, ανατροπή θα κάνει ο λαός
Του Μενέλαου Τασιόπουλου από το newsbomb

Το Νέο Μνημόνιο δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανεξάρτητης διοίκησης για την Ελλάδα.
Η μετακύλιση της Ν.Δ στον Μνημονιακό στρατόπεδο, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για το πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης.

Το Μνημόνιο 2 πολύ πιο συγκεκριμένο από το Μνημόνιο1, με πολύ πιο σκληρά υφεσιακά και αντιαναπτυξιακά μέτρα , δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανεξάρτητης διοίκησης για την Ελλάδα.

Εκλογές η μόνη λύση 

Η απόσταση που χωρίζει το σημερινό Κοινοβούλιο από την δεσπόζουσα θέση της κοινωνίας μπορεί να καλυφθεί μέσα από τις εκλογές. Αντίθετα η εκτροπή του συστήματος διακυβέρνησης από τους δημοκρατικούς θεσμούς της νομιμότητας και της εθνικής κυριαρχίας, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να διορθωθεί με τις εκλογές.


Κυβερνήσεις συνασπισμού σαν και την σημερινή, αλλά και η σύμπτωση της επιχειρηματολογικής τρομολαγνίας από τους κυρίους Λουκά Παπαδήμο -Γιώργου Παπανδρέου- Αντώνη Σαμαρά, μέσα από την οποία προσπαθούν να δικαιολογήσουν την εκχώρηση της χώρας στη γερμανική υπερδομή, δεν διευκολύνουν τις εξελίξεις.

Το νέο Μνημόνιο δεν εγγυάται ανάπτυξη

Είναι πολύ απλό. Το νέο Μνημόνιο και η δανειακή που το συνοδεύει, δεν εγγυώνται ούτε την ανάταξη της χώρας, ούτε την θέση της στο ευρώ, ούτε την διαμόρφωση μιας νέας δομής του κράτους.

Το μόνο που εγγυώνται είναι ο απαραίτητος χρόνος για το Βερολίνο και το Παρίσι, να διατηρήσουν τον έλεγχο των εξελίξεων στην Ευρώπη, αποκτώντας τον έλεγχο της πρώτης αποικίας εντός της ζώνης του ευρώ.

Της αποικίας που αφού αποκτήσουν την ιδιοκτησία στη δημόσια και τις ιδιωτικές περιουσίες των Ελλήνων, μπορούν να την οδηγήσουν στον απόλυτο εξανδραποδισμό.

Παρακρατικοί και αστυνομία

Στην παρούσα φάση στην πλατεία Συντάγματος παρακρατικοί και αστυνομία, αποκρούουν την έννομη διαμαρτυρία των πολιτών.

Στην περίπτωση που οι Έλληνες αστυνομικοί αρνηθούν να χτυπήσουν τους πατεράδες, τις μανάδες και τα παιδιά τους, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι διμοιρίες μισθοφόρων , από Γερμανούς , Ολλανδούς και Γάλλους, βρίσκονται ήδη σε ελληνικό έδαφος να αναλάβουν δράση. Ο στρατός κατοχής είναι εδώ. Τα σχέδια αναγκαστικής υποταγής των Ελλήνων , στις διατάξεις της Τρόικας και των Ελληνόφωνων υπαλλήλων της , βρίσκονται ήδη σε εφαρμογή.

Σε κατάσταση πολιορκίας η Ελλάδα

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας Εντός και εκτός Κοινοβουλίου . τα περιθώρια για τη μέση οικογένεια και τη μέση επιχείρηση για την επιβίωση της γίνονται μηδαμινά. Τα πάντα παραδίδονται σε μια ευρωπαϊκή και εγχώρια , υπερδομή. Οι Έλληνες μετατρέπονται σε νέους Εβραίους στην Ευρώπη του επόμενου Ράιχ. Η Ελλάδα ένα απέραντο Νταχάου υπό Γερμανογαλλική διοίκηση.

Οι εργαζόμενοι αποκλεισμένοι από τους δρόμους θα στραφούν τις επόμενες μέρες στην κατάληψη των δημοσίων κτιρίων, των σχολείων, των νοσοκομείων, των εγκαταστάσεων.

Η Ελλάδα όσες ψήφους και αν πάρει απόψε στο Κοινοβούλιο το τελεσίγραφο των 3 σημείων, που δίνει τη δυνατότητα στους κ.κ. Λουκά Παπαδήμο και Ευάγγελο Βενιζέλο , να διαχειριστούν εν λευκώ το μέλλον και την περιουσία των Ελλήνων, θα καταφύγει στο ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος, το 120.

Οι Έλληνες καλούνται πλέον σε ενεργητική αντίσταση, απέναντι στο καθεστώς του δοσιλογισμού. Δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τα Μνημόνια και την Ευρώπη της Γερμανικής κυριαρχίας, που εμπεδώνεται.

Απάντηση στον εκβιασμό Παπαδήμου

Ο εκβιασμός που θέτει η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου στην κοινωνία έχει μια απάντηση. Το δικό μας ολοκαύτωμα απέναντι στο δικό τους.. Αργυρώνητοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, υποταγμένοι στην υπερδομή του Βερολίνου, θέλουν να μας πείσουν ότι το καλό μας είναι η αιχμαλωσία και η πλήρης απώλεια τους δικαιώματος στη ζωή και στο όνειρό.

Η απάντηση μας θα πρέπει να είναι απολύτως πρακτική. Το Μνημόνιο 2 επιστρέφεται ως απαράδεκτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου