Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο ΑΠΟΕΛ ζει σήμερα το πιο τολμηρό του όνειρο

Λευκωσία: Ραντεβού με τη μεγαλύτερη πρόκληση της Ιστορίας του έχει απόψε στις 21:45 ο ΑΠΟΕΛ, αλλά και όλο το κυπριακό ποδόσφαιρο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζουν στο ΓΣΠ τη «βασίλισσα» της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, κυνηγώντας μιαν ακόμα υπέρβαση στη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία.

Στο ΓΣΠ απόψε «δε θα πέφτει… καρφίτσα», καθώς αναμένεται οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που θα γεμίσουν το γήπεδο από νωρίς, να σταθούν δίπλα στην ομάδα τους και να υποστηρίξουν ένθερμα όπως κάνουν σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εισιτήρια δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, ερνώ δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η Αστυνομία.


«Από τον κόσμο περιμένουμε να έχουμε την ίδια υποστήριξη με αυτήν στον επαναληπτικό αγώνα με τη Λιόν», ήταν και το μήνυμα του επιθετικού των «γαλαζοκιτρίνων», Εστεβάν Σολάρι.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον μεγάλο σημερινό αγώνα και οι προπονητές τους δήλωσαν χθες σεβασμό στον αντίπαλο.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ στις δηλώσεις του είπε: «Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και είναι μια ευκαιρία να δούμε ποια εικόνα θα έχουμε απέναντι στη Ρεάλ». Ο Γιοβάνοβιτς πάντως δεν δίστασε στιγμή, όταν ρωτήθηκε για το όνειρο που έχει στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ. «Να αποκλείσω τη Ρεάλ», απάντησε με ετοιμότητα.

«Αν κοιτάξετε τον ΑΠΟΕΛ, βλέπετε πως η δύναμη του συνόλου είναι καλύτερη από τις ατομικές επιδόσεις των παικτών. Δίνουν τα πάντα ως ομάδα και μας έδειξαν πως όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο». Τον σεβόμαστε, μπορεί μερικοί να μην το κάνουν αλλά εμείς το κάνουμε γιατί βρίσκεται στα προημιτελικά αφληνοντας έξω ομάδες όπως η Πόρτο, η Σαχτάρ και η Λιόν», ήταν το κολακευτικό σχόλιο του τεχνικού της ισπανικής ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο.

Όσο για το όνειρο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε: «Οι προπονητές ονειρεύονται, όταν τους το επιτρέπουν οι παίκτες τους και ο ΑΠΟΕΛ έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται…».

ΠΗΓΗ philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου