Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ συνελήφθη επ΄αυτοφόρω και ομολόγησε αλλοίωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ υπερ της ΝΔ!

diafora 003
 Σαν να μην έφταναν οι πιέσεις, τα εκβιαστικά διλήμματα και η ψυχολογική βία που ασκήθηκε στους ψηφοφόρους όλη την προεκλογική περίοδο από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, τις δηλώσεις των στελεχών της ΝΔ και αξιωματούχων της ΕΕ ώστε  να κυριαρχήσει ο φόβος και να μην βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ….
Εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ  συνελήφθη επ’ αυτοφόρω από την δικαστική αντιπρόσωπο του εκλογικού τμήματος να αλλοιώνει ψηφοδέλτια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και υπερ της Νέας Δημοκρατίας!
Το πρωτοφανές και θρασύτατο αυτό περιστατικό έγινε στο 128ο εκλογικό τμήμα στην Ακαδημία Λαμίας  μόλις άνοιξαν οι κάλπες, και άρχισε η καταμέτρηση. Και μάλιστα  παρουσία της δικαστικής αντιπροσώπου, της εφορευτικής επιτροπής και της εκλογικής  αντιπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ! Η δικαστική αντιπρόσωπος μόλις αντελήφθηκε το περιστατικό διέκοψε την καταμέτρηση  των ψήφων και προχώρησε σε  ανακριτική διαδικασία. Η δράστης ομολόγησε την πράξη της,  κινήθηκε άμεσα η διαδικασία του αυτόφωρου και μεταφερθηκε για τα περαιτέρω στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.
Ευλογα είναι τα ερωτήματα: Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή εντασσεται σε γενικότερο σχέδιο για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος; Αν αυτό συνέβηκε σε ένα εκλογικό τμήμα παρουσία τεσσάρων μελών της εφορευτικής επιτροπής και εκλογικών αντιπροσώπων των κομμάτων, τι μπορεί να έγινε σε άλλα εκλογικά τμήματα στα οποία υπήρχαν σοβαρες ελλείψεις εφορευτικής επιτροπής ή δεν υπήρχαν καθόλου εκλογικοι αντιπρόσωποι; Ενήργησε αυτόβουλα η δραστης από υπερβάλλοντα ζήλο ή κατόπιν εντολών;
Οπως δήλωσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας το θέμα εκτός από την νομική του πλευρά σαν παράνομη πράξη έχει  βαρύνουσα πολιτική διάσταση και σαν τέτοιο καταγγέλεται και ζητούν  να διελευκανθεί η υπόθεση σε βάθος..
Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κυβερνήσουν  επιστρέφοντας στην εποχή των μαυρογιαλούρων πλανώνται οικτρά…

ΠΗΓΗ  altpressfthiotida  ΚΑΙ  ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου