Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Προκήρυξη με προθεσμία... 1 ημέρας για το εστιατόριο ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ! ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ" ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σάλος αναμένεται να προκληθεί μετά τα έγγραφα που αποκαλύπτει σήμερα το dete.gr σε σχέση με την προκήρυξη του διαγωνισμού γιατην εκμίσθωση του κυλικείου - εστιατορίου του Νοσοκομείου (έκτασης 600 τετραγωνικών μέτρων). Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου συνεδρίασε πριν από μερικές ημέρες και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου δημοσιοποίησε την προκήρυξη! Μόνο που σύμφωνα με αυτήν οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν προσφορές μέχρι... και αύριο Τρίτη 18 του μηνός και ώρα 9 το πρωί!
Δηλαδή είχαν στην διάθεσή τους.... μόνο μία εργάσιμη ημέρα για να συγκεντρώσουν τα δεκάδες δικαιογητικά που ζητούνται. Εκτός των παραπάνω, η προκήρυξη ζητά και την κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους... 50.000 ευρώ! Οταν είναι σε όλους γνωστό πως μία τράπεζα για να εκδώσει επιστολή απαιτεί χρόνο κάποιων εργάσιμων ημερών.

Μετά από όλα αυτά, εύλογα είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν. Δημοσιογράφος του dete.gr επιχείρησε να μιλήσει με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Απόστολο Λέτσιο, όμως δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία. Η συνέχεια θα δοθεί αύριο το πρωί.

ΠΗΓΗ dete


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου