Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Στους δρόμους το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Στους δρόμους βγαίνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη διαδήλωση του Συντονιστικού Πρωτοβάθμιων Σωματείων, ενώ αύριο συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Στις 6.30΄το απόγευμα το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα, όπου δραστηριοποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και ο κορμός της πρωτοβουλίας, πραγματοποιεί συλλαλητήριο στα Προπύλαια.


Η Κουμουνδούρου, ενθαρρυμένη από τη μεγάλη συμμετοχή στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, με τις κινητοποιήσεις που προγραμματίζει, επιδιώκει να πυροδοτήσει τις κοινωνικές αντιδράσεις απέναντι στην κυβερνητική πολιτική και ενόψει μέτρων.

Αντιδράσεις που προς το παρόν δεν είναι οι αναμενόμενες, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ «κατηγορείται» από κάποιους ότι δεν είναι τόσο δυναμικός, όσο επί κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου- που συνιστώσες του πρωτοστατούσαν και σε επιθέσεις κατά κυβερνητικών μελών και βουλευτών-γιατί, όπως υποστηρίζουν, «δεν θέλει να έρθει στην εξουσία πριν η κυβέρνηση Σαμαρά λάβει τα πολύ δύσκολα μέτρα». Τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, δραστηριοποιούνται τα μέγιστα για να υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις και πριν την απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 26 Σεπτεμβρίου.

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί ικανοποίηση από την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και υπ’ αυτό το κλίμα συνεδριάζει αύριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Κοινοβουλευτική Ομάδα τη συνεδρίαση της οποίας είχε ζητήσει ο Αλέξης Μητρόπουλος λόγω δηλώσεων Λαφαζάνη-Στρατούλη για ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας, πλην όμως ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε να την προγραμματίσει αρκετά αργότερα, ώστε να μην επικρατήσουν σ’ αυτή τα εσωκομματικά.

Με την ομιλία του, πάντως, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει οξύτατη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου