Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για τους τέσσερις ληστές

Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Παρασκευής σε δασική περιοχή του Κρυονερίου για τον εντοπισμό τεσσάρων ληστών, οι οποίοι νωρίτερα εισέβαλαν σε μονοκατοικία της Νέας Ερυθραίας.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν τουλάχιστον 100 αστυνομικοί, ένα ελικόπτερο αλλά και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Η περιοχή έχει κυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, γιατί οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι ένοπλοι δεν έχουν απομακρυνθεί και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.


Νωρίτερα η αστυνομία έδωσε πραγματική μάχη με τους τέσσερις ένοπλους ληστές σε Νέα Ερυθραία και Κρυονέρι.

Οι ληστές κατάφεραν να ξεφύγουν με το ΙΧ αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και ανταλλάσσοντας βροχή από σφαίρες κατά τη διάρκεια άγριας καταδίωξης.

Τα γεγονότα ξεκίνησαν από μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία, όπου οι τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στις 3.30 τα ξημερώματα και άρπαξαν μια τσάντα με 1.7000 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες που τους αντελήφθησαν ειδοποίησαν την 'Αμεση Δράση.

Σε μικρή απόσταση, περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, διασταυρώθηκε με το αυτοκίνητο των κακοποιών, οι οποίοι όμως πυροβόλησαν πολλές φορές εναντίον των αστυνομικών, για να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και άρχισε καταδίωξη, ενώ στην περιοχή συνέκλιναν και άλλες δυναμεις.

Στην περιοχή της Εκάλης, οι ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο τους, σταμάτησαν τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που περνούσε από το σημείο, τον κατέβασαν με τη βία απο το αυτοκίνητο του μάρκας «Πόρσε Καγιέν», το οποίο άρπαξαν και προσπάθησαν με αυτό να ξεφύγουν.

Δεν τα κατάφεραν όμως, και στο Κρυονέρι, στο τέρμα της λεωφόρου Κρυονερίου, το όχημα ανατράπηκε και έπεσε σε χαράδρα. Οι τέσσερις ένοπλοι το εγκατέλειψαν και χάθηκαν με τα πόδια μέσα στο σκοτάδι.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου