Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζεται η τουρκική απόβαση στην Ελλάδα

Συνεχίζεται η τουρκική απόβαση στην Ελλάδα
Την ελληνική οικονομική κρίση φαίνεται πως εκμεταλλεύονται οι Τούρκοι και έχουν βάλει στο στόχαστρο όλα τα λιμάνια και τις μαρίνες της χώρας μας. 
Ο τουρκικός όμιλος Doguş με την θυγατρική εταιρεία D-Marin εξαγόρασε το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής εταιρείας MedMarinas, του ομίλου Κυριακούλης. Mε αυτό τον τρόπο οι μαρίνες των Γουβιών, της Κέρκυρας και της Λευκάδας περνούν σε τούρκικα χέρια, ενώ διαθέτει ποσοστό και στη μαρίνα της Ζέας.
Η κυβέρνηση φαίνεται πως συνεχίζει την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, επιτρέποντας για ακόμη μια φορά σε ξένες δυνάμεις να εισβάλλουν ανενόχλητες στη χώρας μας και μάλιστα μέσω ενός πολύ σημαντικού ελληνικού τομέα.

H D Marin είναι η ίδια εταιρεία που τον προηγούμενο μήνα είχε εξαγοράσει το 50% της Μαρίνας Φλοίσβου. Η τουρκική εταιρεία ανακοίνωσε τη συμφωνία και γίνεται κυρίαρχος στο θαλάσσιο τουρισμό και στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Η κυβέρνηση επιτρέπει για άλλη μια φορά στους «γείτονες» να έρχονται ανενόχλητοι στη χώρα μας και να παίρνουν τις μαρίνες μας, δημιουργώντας σειρά ερωτημάτων για την ασφάλεια αυτής της απόφασης.
Για παράδειγμα τι θα γίνει σε περίπτωση διένεξης με την Τουρκία;
Ποιος θα κάνει «κουμάντο» στις ελληνικές μαρίνες, οι οποίες θα βρίσκονται σε τουρκικά χέρια;
Ασχολήθηκε κανείς με την καταγγελία-σοκ του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς που υποστηρίζει μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία που απέκτησε τις μαρίνες Ζέας, Κέρκυρας και Λευκάδας έχει στο χαρτοφυλάκιο της τον Τουρκικό Στρατό;
Μέχρι πού θα φτάσει η εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο όνομα της ανάπτυξης;
Μέχρι πού θα επιτρέψει η κυβέρνηση την απόβαση Τούρκων επιχειρηματιών σε ελληνικά λιμάνια και μαρίνες;
Περιμένουμε να δούμε ποιος είναι αυτός που θα υψώσει το ανάστημά του και θα πει στην Τουρκία ότι η Ελλάδα δεν ξεπουλιέται και δεν κατακτιέται.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου