Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Καλή αρχή!

ριφιφήδες ψΤου Νίκου Καραβαζάκη

.Η πρόταση των ΑΝΕΛΛ για παραπομπή και των ΓΑΠ και Παπαδήμου σε προανακριτική με αφορμή την απόκρυψη της λίστας HSBC-Lagarde, έγινε δεκτή και από την Χρυσή Αυγή και από τον ανεξάρτητο κ. Νικολόπουλο. Έτσι θα τεθεί σε ψηφοφορία στις 15/1 για να συγκεντρώσει ή όχι 151 ψήφους και να παραπεμφθούν όλοι ή κάποιοι από τους Παπακων/νου, Βενιζέλο, Παπαδήμο, ΓΑΠ σε εξέταση από την Βουλή.
Η πολιτική ουσία της σύμπραξης αυτής είναι:
  1. Θέτει στο επίκεντρο μιάς πρώτης πιθανής καταδίκης-σφίγγει τον κλοιό- τους βασικούς αυτουργούς της μνημονιακής κατοχικής εξαχρείωσης της χώρας μας.
  2. Πιέζει τους βουλευτές της ΝΔ να επαληθεύσουν τις πεποιθήσεις και υποσχέσεις τους έναντι των εκλογέων τους.
  3. Πιέζει την κυβέρνηση και προσωπικά τον Α. Σαμαρά για την ειλικρίνεια και συνέπεια των διακηρύξεών του περί “κάθαρσης”.
  4. Πιέζει το ΣΥΡΙΖΑ για το πόσο αντισυστημικός ( έχοντας τόσους τ. ΠΑΣΟΚ στις γραμμές του ) αλλά και πόσο “αντικαπιταλιστικός” είναι.
  5. Διευκολύνει τους νυν και τέως ΠΑΣΟΚους να αποστασιοποιηθούν ή να εκδικηθούν τον Βενιζέλο.
Προπάντων συνεπάγεται πως εφόσον πραγματοποιήθηκε μια φορά η σύμπραξη περισσοτέρων των 30 Ελλήνων βουλευτών διαφορετικής κομματικής θέσης, πιθανόν αυτή να επαναληφθεί για την παραπομπή ΓΑΠ επί εσχάτη προδοσία. Καθώς ήδη εκκρεμεί δικαστική προσφυγή πολιτών με την έγκριση του Αρείου Πάγου και την οποία παράνομα παρακρατεί ο Μεϊμαράκηςκαι δεν την παρουσιάζει στο κοινοβουλευτικό σώμα.
γουρούνι και φίδι  duo fasistiΦυσικά επωφελούνται και ο Π.Καμμένος που ανανήπτει στη λαϊκή προτίμηση ύστερα από την πρόσφατη εσωκομματική φθορά του και η Χρυσή Αυγή που εκδηλώνει πολιτική ευελιξία και σπάει την κοινοβουλευτική απομόνωσή της. Ποιός όμως θα τους ψέξει επειδή υπηρετούν το κοινωνικό και πατριωτικό συμφέρον; Και γιατί να μην “ανταμειφθούν” δικαιότατα για αυτή την υπηρεσία τους στο λαό; Όποιος άλλος θέλει μπορεί ελεύθερα να τους μιμηθεί και να ανταμειφθεί δεόντως και αυτός…
Ξεκινά λοιπόν άκρως ευοίωνα-τουλάχιστον πολιτικά-το 2013!
Νίκος Καραβαζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου