Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Εταιρεία-μυστήριο πίσω από την κατασκοπεία

Εταιρεία-μυστήριο πίσω από την κατασκοπεία
Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την εταιρεία μυστήριο πίσω από την κατασκοπεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 
Μία εταιρεία συμβούλων με σχεδόν μηδενικό κύκλο εργασιών φέρεται να χρησιμοποιήθηκε μετά το 2005 για να υποκλέπτονται τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Κώστα Καραμανλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες κυριακάτικης εφημερίδας, της συγκεκριμένης εταιρείας φέρεται να ηγείται ένα άτομο νεαρής ηλικίας, το οποίο δικαστικές πηγές εκτιμούν ότι ήταν πρόσωπο - βιτρίνα.
Πίσω από αυτό δρούσαν όσοι - κατά τους μάρτυρες που εξετάστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας- ήθελαν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα.

Το γεγονός ότι οι τηλεφωνικές υποκλοπές ή η «κατασκοπεία σε βάρος της χώρας», όπως αποκαλούν οι δικαστικές Αρχές τη συνέχιση των υποκλοπών έως τουλάχιστον το 2007- είναι μεταξύ των νέων στοιχείων οδηγεί τους ανακριτές Φούκα και Βόσσο στο να ζητήσουν τη συνένωση των δύο δικογραφιών που έως τώρα χειρίζονταν ξεχωριστά και αφορούν η μία τις τηλεφωνικές υποκλοπές και η άλλη τις καταγγελίες για σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα οι έμπειροι δικαστικοί λειτουργοί εντοπίζουν μια λεπτή γραμμή πάνω στην οποία τέμνονται οι δύο υποθέσεις.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι δύο ανακριτές αντιλήφθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών τους ότι ο ένας πατάει πάνω σε στοιχεία του άλλου. Το γεγονός ήρθε να πιστοποιήσει όχι μόνο το ότι οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων συνεχίζονταν τουλάχιστον έως το 2007 αλλά και τα στοιχεία που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου συγκεκριμένων προσώπων και τις στοχευμένες διαρροές υπηρεσιών εγγράφων.
Στοιχεία τα οποία οδηγούν τους δύο ανακριτές στην εκτίμηση ότι ίσως να μην πρόκειται για δύο ξεχωριστές υποθέσεις,, αλλά για ένα σχέδιο με κοινή αφετηρία την αποσταθεροποίηση της χώρας και κοινό στόχο τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου