Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΤ: «Ούτε στη Χούντα δεν έγιναν αυτά»

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Σχεδόν 20.000 αναγνώστες, σε λιγότερο από 24 ώρες, ψήφισαν στο μεγάλο δημοψήφισμα του newsbomb.gr για τη Δημόσια τηλεόραση
Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς το δημοψήφισμα διήρκησε μόλις μία ημέρα, οι πολίτες πήραν θέση για το μείζον θέμα της ΕΡΤ και το «λουκέτο» που αποφάσισε να βάλει η κυβέρνηση Σαμαρά.
Σχεδόν 20.000 αναγνώστες της ιστοσελίδας ψήφισαν στο μεγάλο δημοψήφισμα του newsbomb.gr αποτυπώνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πόσο πολύ ενδιαφέρει τους Έλληνες το θέμα της Δημόσιας τηλεόρασης.

Η πλειοψηφία των αναγνωστών (37,2%) ψήφισε πως διαφωνεί με την απόφαση για κλείσιμο της Δημόσιας τηλεόρασης τονίζοντας μάλιστα πως έχει δίκιο η εφημερίδα LeMonde που έγραψε πως «αυτά δεν έγιναν ούτε στη χούντα».
Μεγάλο ποσοστό (33,8%) των αναγνωστών ψήφισε πως συμφωνεί με την απόφαση για κλείσιμο της ΕΡΤ, καθώς εκτιμά πως θα απαλλαγεί από τις περιττές δαπάνες στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Μικρότερο ποσοστό (23,12%) ψήφισε πως «θα έπρεπε να υπάρξει σχέδιο συρρίκνωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ το 5,8% των αναγνωστών εκτιμά ότι η απόφαση για την ΕΡΤ επιδεινώνει την κρίση στα ΜΜΕ.
dimopsifisma mesa2

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου