Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 1960 ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ "MKULTRA" ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ «ΥΠΑΚΟΗΣ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι πραγματικά σαν την ταινία "Ζούν ανάμεσα μας" They Live

Οι κυβερνητικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν πιαστεί να προσθέτουν υποσυνείδητα μηνύματα ελέγχου του νου. Αυτό το αρχειακό υλικό από τη δεκαετία του 1960, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι ένα απλό καθημερινό σήμα εκπομπής.
Αντ 'αυτού, είναι γεμάτο με εντολές υπακοής στην κυβέρνηση όπου την θεωρούν ως Θεό.
Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου στον αμερικανικό λαό , και συνεχίζει να κάνει για πολύ καιρό, και με πιο εντατικούς ρυθμούς μετά το 1960. Το αν ή όχι η συγκεκριμένη μέθοδος είναι άνευ σημασίας θα το διαπιστώσετε. Αν και προσπαθούσαν να ελέγξουν με πλύση εγκεφάλου και έλεγχο του νου, αυτό το βίντεο είναι μακράν το ξύσιμο απο την επιφάνεια της εν λόγω έρευνας.


Σκεφτείτε πόσες φορές ο μέσος Αμερικανός μπορεί να το έχει δει αυτό. Σκεφτείτε πόσες φορές αυτό το μήνυμα παιζόταν στις τηλεοράσεις σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, κάθε βράδυ, κάθε νύχτα, όταν ήταν αργά και οι άνθρωποι έπεφταν για ύπνο ... επί πολλά χρόνια.
Δεν είναι μόνο η προσπάθεια της κυβέρνησης να κάνει μαζική πλύση εγκεφάλου στο κοινό μέσα απο τις τηλεοράσεις τους για να είναι υπάκουοι στην κυβέρνηση, αλλά υπάρχουν δύο αναφορές για πραγματικά προγράμματα ελέγχου του νου εις βάρος του αμερικανικού λαού μέχρι τη δεκαετία του 1970: το MKULTRA και το MKNAOMI.


Τα προγράμματα αυτά που βασίζονται στον έλεγχο του νου, οργανώθηκαν από το επιστημονικό τμήμα νοημοσύνης της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και άρχισαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο πρώην Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, ζήτησε συγγνώμη για αυτά τα προγράμματα το 1995.
Ενώ η CIA υποστηρίζει ότι αυτά τα προγράμματα έχουν «επίσημα σταματήσει το 1973, μερικοί λένε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι σταμάτησαν, αλλά αντ 'αυτού, έχουν εξελιχθεί σε βαθύτερα υπόγεια.

Εδώ είναι τα υποσυνείδητα μηνύματα που είναι κρυμμένα (ειρωνικά ή όχι) στον εθνικό ύμνο στο βίντεο του 1960:
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΘΕΟ
Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ
ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ
(Αυτά τα μηνύματα επαναλαμβάνονται μέχρι το φινάλε.)
ΔΕΞΟΥ ΤΟ MKULTRA ΔΕΞΟΥ ΤΟ MKNAOMI
ΛΑΤΡΕΨΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕ
... Και τέλος ...
ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Δείτε το βίντεο  

ΠΗΓΗ awakengr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου