Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

“Το H.A.A.R.P. έκλεισε” - Άλλη μια απάτη για να μας θολώσουν τα μάτια!(Βίντεο)

Σχόλιο από ΑLEXANDER

και το μονο που έκλεισε είναι η Πανεπιστιμιακή πτερυγα και αυτό ήταν το ζητούμενο για το Πολεμικό ναυτικό της Αμερικής .....να φύγουν και να ειναι ήσυχοι .....

Άρθρο του sincedutch  / Μετάφραση: Αφύπνιση συνείδησης

Μια ακόμη ψευδής είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.  " Το HAARP έκλεισε "  είπαν...

15 Ιουλ 2013 - το ARRL ( ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό σάιτ) έβγαλε ένα άρθρο λέγοντας ότι το HAARP έχει κλείσει λόγω θεμάτων  "προϋπολογισμού " και θεμάτων ενός προτύπου αερισμού των κινητήρων diesel .


Εδώ είναι η ψεύτικη ιστορία από το ARRL :
http://www.arrl.org/news/haarp-facility-shuts-down
arrl bunk 1

______________

Παρατηρήστε πως το παραπάνω άρθρο είναι γραμμένο από ένα ανώνυμο άτομο (χωρίς όνομα στη λίστα) .

Το ψεύτικο (ARRL) άρθρο υποστηρίζει επίσης ότι το HAARP έκλεισε τον Μάιο!

Που το έχουμε ξανακούσει αυτό ; Κάποιος άλλος ξεκίνησε την ίδια ψευδή ιστορία στις 8 του Μάη 2013 - η ψεύτικη ιστορία ξεκίνησε από το Suspicious0bservers -

Όλη η ιστορία   :
 http://sincedutch.wordpress.com/2013/05/11/youtube-disinformation-why-no-one-takes-yt-seriously-the-suspicous0bservers-deceit/

bunk haarp decommission
haarp decommissioned 2013 lol
Έτσι , έχουμε το άρθρο του ARRL που παραπέμπει στην αρχική ψεύτικη έκθεση του Suspicious0bservers από τον Μάιο , εκτός από τις ψευδείς πληροφορίες για το κλείσιμο του Μαΐου , προσθέτοντας στην BS σχετικά με τις γεννήτριες diesel / και  Clean Air Act , λέγοντας ότι η βάση έχει εγκαταλειφθεί  ... για τον λόγο πως δεν υπάρχουν χρήματα.

Υπάρχουν , σίγουρα , οι προϋπολογισμοί  έως το τέλος του 2014 .. από την Πολεμική Αεροπορία και την DARPA , αντικρούοντας τα άρθρα του ARRL που κάνει λόγο για οικονιμικά θέματα .

Οι προϋπολογισμοί εδώ :
http://www.saffm.hq.af.mil/shared/media/document/AFD-130408-064.pdf
http://sincedutch.wordpress.com/2013/07/16/7162013-bogus-reports-that-haarp-has-shut-down/
 haarp 2014 budget
airforce 2014 budget
_________________

Η κύρια ουσία του άρθρου είναι σχετικά με τα οικονομικά - λέγοντας ότι δεν διατίθεται χρηματοδότηση και κατά συνέπεια κλείνει . Αυτό  τώρα καταρρίπτεται από τις παραπάνω πραγματικές πιστώσεις για τα επόμενα 1 1/2 χρόνια .

Προχωρώντας ... υπάρχει και μια άλλη κραυγαλέα ανακρίβεια (ψέμα) στο συγκεκριμένο άρθρο.

Το άρθρο που παραθέτει δήθεν ο Δρ Keenan (διευθυντής του HAARP), λέει ότι « γεννήτριες ντίζελ " δεν πληρούν το "Clean Air Act - πρότυπο αερισμού" , το παραθέτει ως μια άλλη αιτία του τερματισμού του.

Υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό ... Υπάρχει μία και μόνο γεννήτρια diesel στις εγκαταστάσεις του HAARP (όχι πολλές , όπως το άρθρο του ARRL ισχυρίζεται ψευδώς) . Η ενιαία μεγάλη γεννήτρια ντίζελ είναι στο εσωτερικό του κτιρίου και σίγουρα πληρεί όλα τα πρότυπα αερισμού, αποδεικνύοντας και πάλι ότι το άρθρο του ARRL είναι ψευδές .

Diesel Generator πληροφορίες εδώ :
http://ntl.bts.gov/lib/47000/47200/47277/Boeker_HAARP.pdf

παραθέτω το gov αρχείο pdf. :

"Συγκεκριμένα , ο θόρυβος που παράγεται από το ένα μέρος του κινητήρα ντίζελ που οδηγεί την συστοιχία κεραιών του HAARP διερευνήθηκε σε αυτή τη μελέτη . Αυτή η μονάδα παραγωγής ενέργειας αποτελείται από έναν ενιαίο κινητήρα diesel που οδηγεί σε μια γεννήτρια μέσα στο κεντρικό κτίριο στην εγκατάσταση του HAARP , με την ψύξη και την εξάτμιση τοποθετημένες σε αντίθετες πλευρές του κτιρίου. "
_________________

Για να προσθέσει το ''κερασάκι στην τούρτα'', αυτό το ψεύτικο άρθρο του ARRL πάρθηκε έπειτα από TheWeatherSpace , το οποίο πρόσθεσε μια " ιδιωτική εργολαβία ", άλλο ένα ψέμα για το σύνολο χάος , λέγοντας ότι το HAARP δεν έχει κλείσει , αλλά πωλείται :

http://www.theweatherspace.com/2013/07/16/haarp-has-not-shutdown-only-bought-by-the-highest-bidder-group/

Στη συνέχεια, τελικά , για να σφραγίσει τη συμφωνία σε ένα γιγαντιαίο σύμπλεγμα μιας κατάστασης , είδαμε Coast to Coast AM / Nick Begich (ραδιοφωνική εκπομπή) να επαναλαμβάνει την ψεύτικη ιστορία.




Συνοψίζοντας... Το Coast to Coast / Nick Begich επαναλαμβάνει έναν συνδυασμό με την ψεύτικη ιστορία από το ARRL αναμιγνύοντας την με ένα κομμάτι της άλλης ψεύτικης ιστορίας από το theweatherspace / Kevin Martin, η οποία ήταν η ίδια αναμασημένη έκδοση της αρχικής ψεύτικης ιστορίας του suspicious0bservers .

Στην πραγματικότητα , το HAARP είναι ακόμα ΕΝΕΡΓΟ , και το μόνο πράγμα έκλεισε είναι η ιστοσελίδα .

ΠΗΓΗ awakengr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου