Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ζητούν βοήθεια για να θάψουν το παιδί τους


Του Χρήστου Χαραλάμπους
Από το philenews

Λεμεσός: Ένα ακόμα οικογενειακό δράμα που έχει την αιτία του στην οικονομική ανέχεια και γενικότερα την φτώχεια, αποκαλύφθηκε με την περίπτωση του 35χρονου Ελλαδίτη ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας νεκρός σε μια γωνιά του δρόμου, δυο μόλις στενά από το βοηθητικό σπίτι όπου διέμενε με τους γονείς του στην περιοχή Αγίου Αθανασίου. «Ζητώ μια βοήθεια για να θάψω αξιοπρεπώς το παιδί μου», ανέφερε στον «Φ» η καταρρακωμένη μάνα, η οποία μη έχοντας ούτε σεντ στην τσέπη κατέφυγε στον δήμο ζητώντας την αρωγή του για την τέλεση της κηδείας.
Από εκεί παραπέμφθηκε σε κάποιον αρμόδιο του κοιμητηρίου όπου διευθετήθηκε η μεταφορά του νεκρού από το νοσοκομείο στο κοιμητήριο και παραχώρηση του τάφου χωρίς καμιά χρέωση. «Χρειάζεται όμως να πληρώσουμε γύρω στα 350 ευρώ για το φέρετρο και κάποια άλλα έξοδα, χρήματα που δεν έχουμε», αναφέρει η χαροκαμένη γυναίκα.
Μιλώντας γενικότερα για την κατάσταση της οικογένειας, ανέφερε ότι ήρθαν στην Κύπρο το 2007 προσβλέποντας σε καλύτερες μέρες όμως «μείναμε χωρίς δουλειά και σακάτηδες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μέσα από τον πόνο της ψελλίζοντας ότι «πήγε άδικα το παιδί μου» και εξηγώντας ότι είχε κάποια προβλήματα με την καρδιά του. Ντόπιοι κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν την οικογένεια και τα οικονομικά και άλλα προβλήματά της, ανέφεραν ότι αυτοί οι άνθρωποι διαβιούν σε πολύ άθλιες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου